• 瀏覽: 5,409
  • 回覆: 45
海關早前接獲2名市民舉報,指一間位於觀塘的健身中心人員,涉嫌利用威嚇手段促使2人購買健身中心會籍,涉嫌違反《商品說明條例》。受害人分別為18

明知健身室成日呃人,仲跟人上樓咁 ON X ?

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1719368/即時-港聞-兩中學生被誘上健身室簽約即過數威嚇拍片-海關拘3名職員

係咪用開肛黎引佢地上樓!?

賤 身 中 心 銷 售 手 法 仲 衰 過 黑 社 會

我之前都差D奶過野.....好彩我冇咩錢.....盤咗我兩個半鐘屈唔到我落答.....

引用:
原帖由 阿卡斯 於 2021-9-14 08:53 PM 發表
我之前都差D奶過野.....好彩我冇咩錢.....盤咗我兩個半鐘屈唔到我落答.....
你可以坐喺度畀佢盤兩個半鐘唔走都算得閒

其實都衰過咁多鑊
賤身室職員仲衝去坐監

18歲 20歲  學生會有幾多身家買會籍 下次會唔會捉過13歲妓者 買會籍

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2021-9-14 09:17 PM 發表
18歲 20歲  學生會有幾多身家買會籍 下次會唔會捉過13歲妓者 買會籍
妓者磚業人士

呢啲健身室警方應冚檔

威嚇??不是警察去拉人,是海關去拉人?

https://www.facebook.com/Bcshkfitness-115939169780008/
可以去留下言

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-9-14 08:39 PM 發表
賤 身 中 心 銷 售 手 法 仲 衰 過 黑 社 會
D職員可能都係黑呢

香港學生嘅勇武去曬邊?做乜做曬鵪鶉。

引用:
原帖由 Fxyellowobject 於 2021-9-14 11:02 PM 發表
香港學生嘅勇武去曬邊?做乜做曬鵪鶉。
D健身教綀仲勇武,健身界出各多黑暴黃絲

引用:
原帖由 阿卡斯 於 2021-9-14 08:53 PM 發表
放低張卡話夠膽就自己碌, 睇我報唔報警

主題標籤 #海關
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]