• 瀏覽: 5,493
  • 回覆: 45
引用:
原帖由 JamesJamesLau 於 2021-9-14 09:17 PM 發表
其實都衰過咁多鑊
賤身室職員仲衝去坐監
制度問題黎.......要制度改先有用...........同d倫敦金19樣.......
佢set到唔犯法就得.......

引用:
原帖由 workdboy169 於 2021-9-15 09:57 AM 發表

D健身教綀仲勇武,健身界出各多黑暴黃絲
曱甴治曱甴。

引用:
原帖由 香港終歸變漁港 於 2021-9-14 10:38 PM 發表

D職員可能都係黑呢
唔係黑都應該係黃屍暴徒……

而家D學生哥個腦生草, 未學搵錢先學洗錢, 讀緊書學咩人去健身室做運動???高級D架???

引用:
原帖由 迷城 於 2021-9-15 11:23 AM 發表
而家D學生哥個腦生草, 未學搵錢先學洗錢, 讀緊書學咩人去健身室做運動???高級D架???
大隻d,溝女易d

引用:
原帖由 workdboy169 於 2021-9-15 09:57 AM 發表

所以黑暴時期,曱甴乘機屈暴徒系差佬假扮囉

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-9-15 09:59 AM 發表

放低張卡話夠膽就自己碌, 睇我報唔報警
我後生都試過畀兩條友欄sell嘢,我一手撥開佢,其中一個想郁我,畀我一啤即刻9縮。

引用:
原帖由 0987654 於 2021-9-15 11:27 AM 發表

大隻d,溝女易d
諗住有得練大隻果D基本上係毒男黎, 個腦平時淨係用黎諗AV打飛機用...去呢D蚊型健身室舉兩野尻叫兩下可以變大隻?

身材冇, 錢又冇, 個腦仲要生草

果然健身界出各多黑暴黃絲

引用:
原帖由 中國香港001 於 2021-9-15 11:41 AM 發表

我後生都試過畀兩條友欄sell嘢,我一手撥開佢,其中一個想郁我,畀我一啤即刻9縮。
我又冇出手........
我話磨幾耐唔會簽架啦, 禁錮得耐我報警tim la........
卡係度, 你咪試下碌lor

引用:

有好多都係火牛秘撈,佢地番一放二

引用:
原帖由 迷城 於 2021-9-15 11:23 AM 發表
通常用女呃上去健身室上到去簽約交比大隻佬學生欺善怕惡, 夠膽打差佬 唔夠膽打大隻佬

拉曬啲仆街就啱

呢啲不良經營手法,顯示出香港之墮落!

引用:
原帖由 中國香港001 於 2021-9-15 11:41 AM 發表

你個樣似水魚先向你落手

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]