• 瀏覽: 1,237
  • 回覆: 15
保安局早前向支聯會發通知,會根據《公司條例》取消其註冊公司身份,支聯會可於本月24日前提出書面解釋。政府表示保安局是基於.........

除惡務盡,對待奸邪妖獸,決不可心慈手軟,必須斬草除根。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210914/bkn-20210914101419098-0914_00822_001.html

有違法就將相關人等正法!

李卓淫下半世係邊樹過?

趕絕黃畜就啱啦

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-9-14 08:17 PM 發表

大陸以前比面佢地金主,任D支聯老千玩
而加佢金主都痴左線,唔洗比面啦
以前玩得咁開心,一定大把証據,大陸一下關門打狗,即時收晒佢地皮
2019前香港人都係中立,2019年班傻仔釘住D警察來搞,
到人地攞正版查你班走狗,呢鍋真係要比平時認真100倍
大快人心

一班垃圾癈, 正死PK!     
信佢班死PK D 天才, 真係 浪費 社會資源, 唔死都無用!     

引用:
原帖由 mflyer 於 2021-9-14 10:06 PM 發表
一班垃圾癈, 正死PK!     
信佢班死PK D 天才, 真係 浪費 社會資源, 唔死都無用!     
都唔知邊班死PK 非法暴力反東北, 唔起樓, 害人瞓街,; 累人捱貴租, 買貴樓!!!
都唔知邊班死PK 非法暴力佔領街道, 阻人出入, 損人生計, 擾人清夢, 壞人心靈!!!!
都唔知邊班死PK 非法暴力破壞 HK 法治, 燒殺搶掠, 殺害無辜, 恐嚇路人!!!
呢班死PK 喪德辱民, 喪心病狂, 喪盡天良, 等天收!!!

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-9-14 08:06 PM 發表
保安局早前向支聯會發通知,會根據《公司條例》取消其註冊公司身份,支聯會可於本月24日前提出書面解釋。政府表示保安局是基於.........

除惡務盡,對待奸邪妖獸,決不可心慈手軟,必須斬草除根。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210914/bkn-20210914101419098-0914_00822_001.html
應該將佢啲主要人物收監先,再慢慢查.

引用:
原帖由 mflyer 於 2021-9-14 10:08 PM 發表

都唔知邊班死PK 非法暴力反東北, 唔起樓, 害人瞓街,; 累人捱貴租, 買貴樓!!!
都唔知邊班死PK 非法暴力佔領街道, 阻人出入, 損人生計, 擾人清夢, 壞人心靈!!!! :smile_ ...
首先真的要多謝 癈耀庭 死癈乞 出來 自殘無框架. 名副其實 癈癈耀港庭!!!
無左 癈癈耀港庭, HK 及 西方世界 無咁快 收皮, 犯民班死PK 居功厥偉, 功不可沒, 實至名歸!!!
癈呢家野 不是天生, 非得有幾十年修為, 才能配得起. 三幾下手勢 成就如此 不世奇功, 葬送HK所謂民主?

引用:
原帖由 mflyer 於 2021-9-14 10:09 PM 發表

首先真的要多謝 癈耀庭 拖班 死癈乞 出來 自殘無框架. 名副其實 癈癈耀港庭!!!
無左 癈癈耀港庭, HK 及 西方世界 無咁快 收皮, 犯民班死PK 居功厥偉, 功不可沒, 實至名歸!!! :smile_o01 ...
犯民班死PK 攬炒完我, 害我全家失業, 仲要個個月捱貴租!!!
佢班死PK 仍然想 繼續 $$$$$$$$, 唔理他人生死!!!
呢班死PK 必遭天遣!

所以話,駛鬼得鄒小姐提供,根本有晒好多證據

引用:
原帖由 isaacmadtk 於 2021-9-14 08:20 PM 發表
李卓淫下半世係邊樹過?
再寫悔過書。。。。。送佢返大陸吧

有冇發現一個李姓電訊業既生意人
同佢有關嘅轉帳紀錄?

如果有大公司捐過就執得,咪好多股票唔買得,仲中乜L心呀

主題標籤 #保安局
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]