• 瀏覽: 42,622
  • 回覆: 463
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 全宇宙 於 16/9/2021 08:36 AM 發表

真係超級討厭林鄭依件廢物
同貪曾一樣不撚知所謂
100%肯定下屆收硬皮
其實厚面皮自己知道做唔掂都應該立即辭職,點解個黃面婆仲覺得自己可以勝任呢個位。

熱賣及精選
辱國

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-9-14 03:20 PM 發表

交人頭自保啦, 林鄭.
保佢冚家鏟就有
廢成咁
真係懷疑佢係知冇得連任刻意搞鬼

引用:
原帖由 frankie_123. 於 2021-9-14 03:28 PM 發表

會唔會唔係一個人既問題,係人睇到都知錯啦,冇校對
肯定一堆畜牲所為

引用:
原帖由 全宇宙 於 2021-9-16 08:55 發表

保佢冚家鏟就有
廢成咁
真係懷疑佢係知冇得連任刻意搞鬼
佢真係冇閪用到一個極點, 做乜都一事無成.

真係等同連自己姓吔都唔知,呢D人要炒!

打字幕條友炒得

引用:
原帖由 markodick 於 2021-9-15 02:32 PM 發表

吓!成個制作及負責人起碼一百幾拾人,全部盲㗎?有心就有心作反喇!
有冇一百幾十人咁多?
你咪作大唯恐天下不亂啦!

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-9-16 13:01 發表

有冇一百幾十人咁多?
你咪作大唯恐天下不亂啦!
吓!冇?由構思,策劃,設計,批核,評估,施工,檢測,驗收等等!可以上二,三百人,你太睇少林鄭團隊了!個個都有眼疾!可以有心作反!

冇理由咁重要場合會錯呢啲位
一係有心人落政府面
一係陰謀論個陰謀係阿爺搵間諜嫁禍
咁就有藉口再教育公墓員

在香港咁多年, 幾時睇到過一間公司開記者會或搞宴會, 公司名會寫錯?! 若私人機構的公司名寫錯咁大的失誤,  公關部肯定要人頭落地 .
但這個政府又當冇事發生, 負責的人不用問責, 難怪這些公務員做事得過扯過, 反正做錯也不用處罰

引用:
原帖由 佢係乜水 於 2021-9-16 02:49 PM 發表

在香港咁多年, 幾時睇到過一間公司開記者會或搞宴會, 公司名會寫錯?! 若私人機構的公司名寫錯咁大的失誤,  公關部肯定要人頭落地 .
但這個政府又當冇事發生, 負責的人不用問責, 難怪這些公務員做事得過扯過, 反正做錯也不用處罰
苛徵重稅養廢柴

咩都大灣區的林鄭 香港市民等食屎
讀咩書都係廢 建制都係越搞越亂問都唔問下市民就贊成個D
香港真慘 字都可以打錯

呢件事無人問責,我真係DKLM林鄭政府!
如果出面大公司出呢D錯?第二日唔使返工啦!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]