• 瀏覽: 3,616
  • 回覆: 38
你哋仲嗌要通關?我就好驚佢哋嚟香港制造大量輸入個案了……

引用:
原帖由 falconV8 於 2021-9-14 03:00 PM 發表

理得人地, 先顧掂自己先。
香港好好喎,講真……

引用:
原帖由 0987654 於 15/9/2021 11:15 發表

香港好好喎,講真……
要維持抗疫, 所以要暫停。

好多細路中招,都幾麻煩.. 

截至9月14日24時,累計報告其中確診病例99例、無症狀感染者5例。

近日,福建疫情牽動人心。截至9月13日24時,莆田累計報告新冠病毒核酸陽性85例(均在仙遊縣),其中學生有36人(10歲以下有30人),包含幼托兒童8人,小學生28人。 (此前報道→福建莆田已有30名兒童感染!廈門啟動全員核酸檢測,一家工廠33名員工確診)

引用:
原帖由 DustInGalaxy 於 2021-9-14 06:37 PM 發表

真係信得 30/??
李文亮事件 有無聽過,
李文亮系共產黨員你唔知咩?
一個過氣白皮豬明星來港都唔使隔離,而且系成個團隊唔使,甘樣漏洞百出敷衍了事的防疫態度,你話香港系“清零”狀態?搵鬼信咩,系咪同台灣一樣,唔檢疫咪無染疫羅。

引用:
原帖由 吳儼晉 於 14/9/2021 06:25 PM 發表
由疫情爆發到而家 , 我想youtuber睇片  見到有好多內地人已經沒有戴口罩
其實某些人都有戴口罩,不過一條街大部份都無戴。內地同胞唔係以為好似無事就唔戴口罩嘛

引用:
原帖由 bbq008 於 15/9/2021 11:40 AM 發表

李文亮系共產黨員你唔知咩?
一個過氣白皮豬明星來港都唔使隔離,而且系成個團隊唔使,甘樣漏洞百出敷衍了事的防疫態度,你話香港系“清零”狀態?搵鬼信咩,系咪同台灣一樣,唔檢疫咪無染疫羅。
其實清零係指全香港無任何一個新增新冠病毒個案叫清零,而唔係有幾單外地輸入就叫清零

應該要暫停

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]