• 瀏覽: 29,752
  • 回覆: 272
引用:
原帖由 乳露君瞻 於 2021-9-14 11:44 AM 發表

原來在香港做漢奸走狗賣國賊可以發家致富
反華反中响地球上係一門生意。
大陸都有好多人收呢類錢嚟唱衰中國或幫外國洗白,而做得好專業。

西方實在太怕中國復興。。。

熱賣及精選
引用:
原帖由 ooxx13 於 2021-9-14 12:41 PM 發表

大陸都有好多人收呢類錢嚟唱衰中國或幫外國洗白,而做得好專業。

崇洋、貪錢、貪地位,咁下一步就可以做漢奸㗎,所以在華人社會係有唔少人㗎,視乎踩得幾深

引用:
原帖由 瞓個好覺 於 2021-9-14 12:36 PM 發表

我就唔信
李呃人有命離開監獄
咁又幾啱,黑社會都盜亦有道,拜祭關二哥.
佢哋最唔妥漢更,,話唔定黑社會各路人馬英雄豪傑紛紛已落order,,在裡面要好好招呼漢更..
到時D漢更求情,話危害國家安全,,要求係大陸坐,唔願坐係香港喎..

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2021-9-14 11:09 AM 發表

《大公報》再追查發現,職工盟一直靠境外勢力豢養,相關的亞洲專訊資料研究中心,26年來一直收受美西黑金,這些錢以美國官方及歐洲多國基金會資金執行項目名義撥出,金主包括CIA白手套福特基金會(Ford Foundation)及美國國家民主基金會(NED)轄下的美國國際勞工團結中心(ACILS)。

https://dw-media.wenweipo.com/dams/wwpproduct/image/202109/13/613e9564e4b0ec4dc8a2da12.jpeg
好心你就收番埋份文匯報啦 呢份野拎去抆狗屎都嫌佢污糟 

最高量刑⋯⋯終身!

假借民主自由
又收黑金又洗黑錢

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2021-9-14 11:09 AM 發表

《大公報》再追查發現,職工盟一直靠境外勢力豢養,相關的亞洲專訊資料研究中心,26年來一直收受美西黑金,這些錢以美國官方及歐洲多國基金會資金執行項目名義撥出,金主包括CIA白手套福特基金會(Ford Foundation)及美國國家民主基金會(NED)轄下的美國國際勞工團結中心(ACILS)。

https://dw-media.wenweipo.com/dams/wwpproduct/image/202109/13/613e9564e4b0ec4dc8a2da12.jpeg
雖然直至今日才爆出職工盟以各種名義收受咁多美西黑金,但都沒有讓我感到吃驚,因為職工盟在香港這塊中國土地上長期反中反共,而且明目張膽,有恃無恐。多謝國安法,才能讓這些長期出賣國家利益的組織和個人受到法律制裁!!!

應該查賣毛線身痕部成日訪問呢班撚樣有冇收錢宣傳!

64人唔洗出返黎囉。

職工盟收黑金, 坐監手joke有冇份

引用:
原帖由 leshui 於 2021-9-14 11:18 AM 發表

以前真係太自由,收咁多年黑金來搞亂香港都無事真係無法無天!
所以要立國安法。

引用:
原帖由 .自脫胸圍屈非禮 於 2021-9-14 11:13 AM 發表

收黑金都億億聲,真誇張
工聯會唔知收了幾億人民幣呢。😆

引用:

既然靠境外勢力豢養,想問下職工盟算唔算外國代理機構呢?

最好接力式檢控,一單案坐完監,行出監獄又另一單案被捕再還押,判完坐完,再出監又拉過,起碼幾件案夠搞十零廿年。

引用:
原帖由 ooxx13 於 2021-9-14 12:41 PM 發表

同所謂環保團體一樣, 係咪有地產商捐錢出黎俾佢地做show?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]