• 瀏覽: 27,741
  • 回覆: 272
引用:
原帖由 曲明 於 2021-9-14 11:50 AM 發表

辛苦錢嚟!
呢條狗hi啱啱去咗英國

你有蟑螂計…我有殺蟲劑:D
熱賣及精選
李卓人唔係衰貪心,國安法一立時即挾錢走佬就唔使坐監,而家唔判終身都最少十年監禁。

引用:
原帖由 cwbguy 於 2021-9-14 11:54 AM 發表

早就估到,但想唔到億億聲,難怪咁多人願意賣命
up到已億億聲!
仲有好多未計,,埋單梗係唔止甘多?
做汗更,呢D唔係一般辛苦錢,,餘生要洗屁股..

漢奸從來先富貴後折墮㗎啦🤪

有糧支

引用:
原帖由 lukin2010 於 2021-9-14 12:18 PM 發表

up到已億億聲!
仲有好多未計,,埋單梗係唔止甘多?
做汗更,呢D唔係一般辛苦錢,,餘生要洗屁股..
估計佢美國都大把樓,收咗幾十年喎,正仆街🤬🤬

有人唔做,竟去做漢奸狗,一世坐監住狗屋食狗糧吧。

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2021-9-14 11:14 AM 發表

咁好搵坐3轆都抵
李呃人應係監獄終老~

李卓仁立國安法仍勾結外國勢力,恐怕有命出返嚟都80過外了!

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2021-9-14 11:09 AM 發表

《大公報》再追查發現,職工盟一直靠境外勢力豢養,相關的亞洲專訊資料研究中心,26年來一直收受美西黑金,這些錢以美國官方及歐洲多國基金會資金執行項目名義撥出,金主包括CIA白手套福特基金會(Ford Foundation)及美國國家民主基金會(NED)轄下的美國國際勞工團結中心(ACILS)。

https://dw-media.wenweipo.com/dams/wwpproduct/image/202109/13/613e9564e4b0ec4dc8a2da12.jpeg
你代住先,作惡多年,今日要還了。

全部應該終身監禁,死左都要坐就好la。

咩都唔理住, 黑金全部充公左先

分分鐘每位港人可以派多幾萬!

以64李如此豐厚嘅身家,竟然是要住喺美孚咁多年,對佢實在太過委屈。

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2021-9-14 11:09 AM 發表

《大公報》再追查發現,職工盟一直靠境外勢力豢養,相關的亞洲專訊資料研究中心,26年來一直收受美西黑金,這些錢以美國官方及歐洲多國基金會資金執行項目名義撥出,金主包括CIA白手套福特基金會(Ford Foundation)及美國國家民主基金會(NED)轄下的美國國際勞工團結中心(ACILS)。

https://dw-media.wenweipo.com/dams/wwpproduct/image/202109/13/613e9564e4b0ec4dc8a2da12.jpeg
弱弱一問 國安法有冇充公犯罪所得呢條?
唔玩到佢一無所有 我都仲唔係幾滿意

無錢收搵你做先得。假民主真搵錢係常識

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]