• 瀏覽: 60,897
  • 回覆: 272
+27
引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2021-9-14 11:14 AM 發表
咁好搵坐3轆都抵
3轆小左啲喎
送佢回國內審好過

pk

唔知幾時開始收外國捐錢係犯法嘅呢?

曱甴組織個個都收過老美黑金; 反中亂港時連飲奶力都出埋

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2021-9-14 11:09 AM 發表
《大公報》再追查發現,職工盟一直靠境外勢力豢養,相關的亞洲專訊資料研究中心,26年來一直收受美西黑金,這些錢以美國官方及歐洲多國基金會資金執行項目名義撥出,金主包括CIA白手套福特基金會(Ford Foundation)及美國國家民主基金會(NED)轄下的美國國際勞工團結中心(ACILS)。

https://dw-media.wenweipo.com/dams/wwpproduct/image/202109/13/613e9564e4b0ec4dc8a2da12.jpeg
希望條畜牲漢奸死於監牢

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2021-9-14 11:41 AM 發表
做得漢奸收入可觀,怪不得咁多黃屍加入!
x2

其實系香港人都知呢個組織系乜嘢嚟噶啦。。

有套劇
田中裕子演既禧

寫左八個字
如欲廢之
必固興之

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2021-9-14 11:14 AM 發表
咁好搵坐3轆都抵
30轆就差唔多.

唔見光既更多

仆街曱甴死全家

黃屍,又比人呃,

李呃人,大騙子

一班垃圾癈, 正死PK!     
信佢班死PK D 天才, 真係 浪費 社會資源, 唔死都無用!     

黑衣賤種有排爽了

引用:
原帖由 mflyer 於 2021-9-14 10:06 PM 發表
一班垃圾癈, 正死PK!     
信佢班死PK D 天才, 真係 浪費 社會資源, 唔死都無用!     
都唔知邊班死PK 非法暴力反東北, 唔起樓, 害人瞓街,; 累人捱貴租, 買貴樓!!!
都唔知邊班死PK 非法暴力佔領街道, 阻人出入, 損人生計, 擾人清夢, 壞人心靈!!!!
都唔知邊班死PK 非法暴力破壞 HK 法治, 燒殺搶掠, 殺害無辜, 恐嚇路人!!!
呢班死PK 喪德辱民, 喪心病狂, 喪盡天良, 等天收!!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]