• 瀏覽: 60,401
  • 回覆: 272
+27
之前係咪有話佢六四係北京拎走左d 錢

引用:
原帖由 mflyer 於 2021-9-14 10:07 PM 發表

都唔知邊班死PK 非法暴力反東北, 唔起樓, 害人瞓街,; 累人捱貴租, 買貴樓!!!
都唔知邊班死PK 非法暴力佔領街道, 阻人出入, 損人生計, 擾人清夢, 壞人心靈!!!! :smile_ ...
首先真的要多謝 癈耀庭 死癈乞 出來 自殘無框架. 名副其實 癈癈耀港庭!!!
無左 癈癈耀港庭, HK 及 西方世界 無咁快 收皮, 犯民班死PK 居功厥偉, 功不可沒, 實至名歸!!!
癈呢家野 不是天生, 非得有幾十年修為, 才能配得起. 三幾下手勢 成就如此 不世奇功, 葬送HK所謂民主?

引用:
原帖由 mflyer 於 2021-9-14 10:09 PM 發表

首先真的要多謝 癈耀庭 拖班 死癈乞 出來 自殘無框架. 名副其實 癈癈耀港庭!!!
無左 癈癈耀港庭, HK 及 西方世界 無咁快 收皮, 犯民班死PK 居功厥偉, 功不可沒, 實至名歸!!! :smile_o01 ...
犯民班死PK 攬炒完我, 害我全家失業, 仲要個個月捱貴租!!!
佢班死PK 仍然想 繼續 $$$$$$$$, 唔理他人生死!!!
呢班死PK 必遭天遣!

引用:
原帖由 michael 於 2021-9-14 11:59 AM 發表
同教協黃師息息相關, 考試成績有偈傾
用居英、美權換9A

26年來收1.18億黑金,平均萬二蚊一日,唔怪之得李呃人肥腫難分啦!

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2021-9-14 11:09 AM 發表
《大公報》再追查發現,職工盟一直靠境外勢力豢養,相關的亞洲專訊資料研究中心,26年來一直收受美西黑金,這些錢以美國官方及歐洲多國基金會資金執行項目名義撥出,金主包括CIA白手套福特基金會(Ford Foundation)及美國國家民主基金會(NED)轄下的美國國際勞工團結中心(ACILS)。

https://dw-media.wenweipo.com/dams/wwpproduct/image/202109/13/613e9564e4b0ec4dc8a2da12.jpeg
車公顯靈

引用:
原帖由 mflyer 於 2021-9-14 10:10 PM 發表

犯民班死PK 攬炒完我, 害我全家失業, 仲要個個月捱貴租!!!
佢班死PK 仍然想 繼續 發$$$$$$$$, 唔理他人生死!!!
呢班死PK 必遭天遣! :smil ...
Ching, 唔止你, 我有D朋友做飲食或零售業office 工都被cut, 失業....
黑爆期間, 前線舖頭又開唔到, 之後又疫情, 否則香港可以捱多半年有多...

呢班仆街, 用市民生命同飯碗換返嚟自己享受, 收左20幾年黑 佢同佢屋企人會有報應

徹查李卓人
徹查李卓人
徹查李卓人

死漢奸 逐個逐個同佢地清算

只是想講返句公道說話,李呃人這些錢不是"淨自已袋",舖線及整分支會要用錢架,佢中間都是執少少,認為CIA會比佢一家孤吞 晒咩?!!

引用:
原帖由 .自脫胸圍屈非禮 於 2021-9-14 11:13 AM 發表

犯民政棍收黑金都億億聲,真誇張
嚇死人咩😫

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-9-14 11:28 發表
食住花生等睇戲
等睇你呃人點死

唔怪得年年死都要搞晚會

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2021-9-14 11:09 AM 發表
《大公報》再追查發現,職工盟一直靠境外勢力豢養,相關的亞洲專訊資料研究中心,26年來一直收受美西黑金,這些錢以美國官方及歐洲多國基金會資金執行項目名義撥出,金主包括CIA白手套福特基金會(Ford Foundation)及美國國家民主基金會(NED)轄下的美國國際勞工團結中心(ACILS)。

https://dw-media.wenweipo.com/dams/wwpproduct/image/202109/13/613e9564e4b0ec4dc8a2da12.jpeg
職工盲一早就知佢係美國在港的反中亂港的機構啦,奈何當時香港政府的無能及公民黨的維護,

查到表面嘢

咁多年邊止  好多老早資產在外

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]