• 瀏覽: 19,681
  • 回覆: 157
  • 追帖: 1
變種病毒,大家要小心

熱賣及精選
過幾星期多數會清零,不過係點惹到入黎,載體係人定食物

引用:
原帖由 lucky77 於 2021-9-14 10:45 AM 發表

垃鳩圾支那疫苗, 如果有用就唔會爆緊啦. 仲話打打十億枝, 笑撚死人
以色列.美國.歐洲爆緊,每日幾拾“萬”人中招,就扮睇唔到;中國每日幾拾個,就當沒日宣傳。
曱甴黃屍都係低智,腦殘冇藥醫!

引用:
原帖由 lucky77 於 2021-9-14 10:45 AM 發表

垃鳩圾支那疫苗, 如果有用就唔會爆緊啦. 仲話打打十億枝, 笑撚死人
我都係打科興疫苗

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-9-14 11:01 AM 發表

我都係打科興疫苗
咁你唔好衝出黎啦...

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2021-9-14 11:01 AM 發表

以色列.美國.歐洲爆緊,每日幾拾“萬”人中招,就扮睇唔到;中國每日幾拾個,就當沒日宣傳。
事實証明, 全世界打針係冇用,  大家唔好再去打針

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2021-9-14 11:01 AM 發表

曱甴有智慧就唔會信埋D新屋嶺,831打死人呢D咁既謊言啦...

引用:
原帖由 lucky77 於 2021-9-14 11:08 AM 發表

咁你唔好衝出黎啦...
睇下老尾同以色列打廢水,而家又爆 L 到七彩

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-9-14 10:35 AM 發表

相信國內會好快把疫情壓制,除了中國已推出的delta 疫苗外,中國的嚴謹篩檢,又會示範一次,外國如何無能對抗病毒
外國係不停比機會病毒變種. 愈變愈毒...到時唔到佢地唔嚴隔.

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2021-9-14 09:08 AM 發表

睇嚟,21日隔離已經不足以對付delta,30日啦
30日都唔夠,今次呢個係38日先確診。
呢隻病毒真係防不勝防!

引用:
原帖由 lucky77 於 2021-9-14 11:08 AM 發表

咁你唔好衝出黎啦...
以色列已經安排國民準備打第四針疫苗啦

又來了......

呢隻刁打好利害
呆灣有個38日才發現

香港一爆印度變種, 班賤骨頭先會去打針~
鬼咩, 唔打死亡率高11倍以上~

希望佢地頂到去打完第二針+14日有抗體~

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]