• 瀏覽: 19,971
  • 回覆: 157
+6
引用:
原帖由 一個中國人! 於 2021-9-14 04:10 PM 發表

班曱甴成能日話自己土生土長嘅鄉港人,點解要聽命一個新移民,叫佢哋去衝就衝
仆街黃甴成日以為自己係外國人先好笑

落地生根

引用:
原帖由 前往遠方的魚 於 2021-9-14 04:07 PM 發表

得一把聲就唔L叫討論啦on.
但係有d仆街黃甴封對家咪又係想得一把聲

引用:
原帖由 倒錢落海... 於 2021-9-14 12:12 PM 發表
今次福建肺炎好似仲勁過武漢肺炎,
但係今次強國人打晒疫苗都會中肺炎,
真係好奇怪囉,唔通啲疫苗係假嘅?
🤣🤣

福建省都好大架!小心D好!

毒果假新聞

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2021-9-14 09:08 AM 發表

睇嚟,21日隔離已經不足以對付delta,30日啦
咪L比佢地返國啦,咁既時勢仲去外國

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-9-14 10:37 AM 發表
幾時先肯完吖
只要D放縱既閪人繼續放縱,都無乜希望有完既一日,除非D腦殘閪人病死晒啦。

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2021-9-14 11:01 AM 發表

以色列.美國.歐洲爆緊,每日幾拾“萬”人中招,就扮睇唔到;中國每日幾拾個,就當沒日宣傳。
曱甴黃屍都係低智,腦殘冇藥醫!
呢D都係腦殘曱甴黃屍既日常,都見慣不怪了。大部分既情況下都當佢地透明就好了。費事浪費自己寶貴時間同精神造就佢地自HIGH打飛機。

香港好快又爆
有外傭就小心

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-9-14 10:37 AM 發表
幾時先肯完吖
唔會完。。。無限變種
防完依隻又另一隻出現

引用:
原帖由 samsunlg 於 2021-9-14 01:06 PM 發表

由始至終,最強防疫措施都係口罩
其實我一向都話口罩已經好大作用,係班鬼佬一直唔很帶

上面通埋關落嚟,好快到鄉講,到時就名正言順咁推 毒喵護照 。一直以來所有嘢都係由正苦策劃,只有好多人仲zzzzz緊唔相信,正苦一直以來所做的一切都不是為人民的。

附件

641FCE0E-AE32-42FB-8FFA-77D1FBBB2FC9.jpeg(150.89 KB)

2021-9-14 06:05 PM

引用:
原帖由 寒冬富有蝦仁 於 2021-9-14 10:55 AM 發表
不怕,國藥已經研究出特效藥
第一次聽到病毒有藥醫,信者得救😂

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]