• 瀏覽: 20,941
  • 回覆: 157
+6
引用:
原帖由 Joeycky 於 2021-9-14 12:59 PM 發表
香港和內地都無法百分百清零,全面通關短期內渺茫。
根本唔需要通關,  香港不需要大陸人黎消費. 香港夠強大

地產商大把錢, 補習老師又唔駛比人炒

引用:
原帖由 CHS1 於 14/9/2021 13:21 發表
來港易及回港易應即停
無論政治立場
事實上大陸無法清毒因為太多機場可輸入病毒
來港易及回港易令香港好危險
一如所料, 港府已叫暫停。

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2021-9-14 01:20 PM 發表

香港班磚家都收曬….皮

你就知伏必死幾無用㡬大嬳
係呀... 係人都知科興同復必泰冇用架..

根本唔駛打針架, 打針係冇冇冇用...

引用:
原帖由 lucky77 於 2021-9-14 11:07 AM 發表

你羅果D地方黎比? 人地早幾個月前仲打緊仗呀..
仲有黃乜野呀.. 笑大陸就係黃呀? ON 9.... 我藍架,

所以大家根本唔駛打針, 打針根本係冇用... 只係藥廠搵錢技倆
咁都有得賴

引用:
原帖由 天生夜筍盤 於 2021-9-14 01:33 PM 發表

咁都有得賴
傻仔係咁架啦

引用:
原帖由 一昔如環 於 2021-9-14 12:04 PM 發表

你屋企咪全部是支那人囉,成日【按膠膠】做人。
你又知人地全家支那人? 
點查到嫁  可唔可以教下我

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 lucky77 於 2021-9-14 01:42 PM 發表

支那父母血泊, 就一定生支那仔啦... 唔通生個美國人咩. 咁都要問
曱甴來

武肺變種 衣錦還鄉 非常合理

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2021-9-14 12:47 PM 發表

打咗疫苗就能避免感染,你係扮唔知,定係無知?
望吓你主子美國.以色列.英國咩環境,先走出嚟7啦!
防唔到感染既疫苗都係廢物。冇錯,不用分那麼細,係全部都係廢物 仲要防唔到傳染,仲要定期再打補充劑,打完仲要繼續戴口罩係最on99。香港冇疫情,仲走去打果d應該要驗下智商

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2021-9-14 01:52 PM 發表

防唔到感染既疫苗都係廢物。冇錯,不用分那麼細,係全部都係廢物 仲要防唔到傳染,仲要定期再打補充劑,打完仲要繼續戴口罩係最on99。香港冇疫情,仲走去打果d應該要驗下智商
所以發源地美國咪爆到7彩囉

希望唔係惡霸邪國有心偷運變種入去啦

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2021-9-14 09:08 AM 發表

睇嚟,21日隔離已經不足以對付delta,30日啦
咁攪法,真係45日不遠

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2021-9-14 01:52 PM 發表

所以唔明仲有人信打針.. 真係唔知打黎做乜鳩..
打果d 真係on 99

引用:
原帖由 lucky77 於 2021-9-14 10:45 AM 發表

垃鳩圾支那疫苗, 如果有用就唔會爆緊啦. 仲話打打十億枝, 笑撚死人
仆街黃甴夠唔夠膽問下西人自己似唔似口中既支那人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]