• 瀏覽: 19,494
  • 回覆: 157
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2021-9-14 11:01 AM 發表

以色列.美國.歐洲爆緊,每日幾拾“萬”人中招,就扮睇唔到;中國每日幾拾個,就當沒日宣傳。
曱甴黃屍都係低智,腦殘冇藥醫!
對呀中國重視人民生命,美國人命係草

熱賣及精選
好多人以為打左疫苗唔會中招,防疫鬆懈。政府應該要宣傳打左都會中招,唔好外遊。

香港和內地都無法百分百清零,全面通關短期內渺茫。

睇到黃綠頭龜們的冷嘲熱諷都幾可笑無知當道理,迴頭睇下妳們的主子天天感染人數再來講嘢啦。

引用:
原帖由 lucky77 於 2021-9-14 11:13 AM 發表

事實証明, 全世界打針係冇用,  大家唔好再去打針
由始至終,最強防疫措施都係口罩

引用:
原帖由 lucky77 於 2021-9-14 10:45 AM 發表

垃鳩圾支那疫苗, 如果有用就唔會爆緊啦. 仲話打打十億枝, 笑撚死人
垃圾

反觀香港,幾次有本土反針L 瀨嘢都冇擴散,777 卻得來片片罵聲

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-9-14 01:09 PM 發表

垃圾
香港班磚家都收曬….皮

你就知伏必死幾無用㡬大嬳

引用:
原帖由 lucky77 於 2021-9-14 10:25 AM 發表

正呀,, 國慶冇得放煙花, 咁DELTA 要爆爆佢
幾廿宗就冇煙花,咁美國要滅國tim 咯~
哇哈哈~~

來港易及回港易應即停
無論政治立場
事實上大陸無法清毒因為太多機場可輸入病毒
來港易及回港易令香港好危險

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2021-9-14 09:05 AM 發表

(星島日報報道)福建莆田仙遊縣本月十日首次出現本土新冠疫情後,四天內感染者已增至八十七人,而且擴散到廈門(十二宗)及泉州(七宗)。國家衞

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/c1137555a931f82e985b8336244d7a67/stheadline/inewsmedia/20210914/_2021091404415459293.jpg
侵略型經濟體鐘意將病毒作為武器,當年英國唔係戰力強勁打嬴北美同澳洲原著民,而係無意中用流行病,天花,麻疹同肺結核打嬴

呢個就係與病毒共存既背後意思

引用:
原帖由 CHS1 於 2021-9-14 01:21 PM 發表

來港易及回港易應即停
無論政治立場
事實上大陸無法清毒因為太多機場可輸入病毒
來港易及回港易令香港好危險
同意

引用:
原帖由 大黑仔 於 2021-9-14 11:37 AM 發表

打針係令你中咗招都唔會有重症或死亡,唔係唔會中招呀。正白痴。
你真係天真, 唔係信呀.. 中左就有機會死.
打針黎就乜,  香港咁少人打針都28日, 清零啦..

引用:
原帖由 lucky77 於 2021-9-14 10:45 AM 發表

垃鳩圾支那疫苗, 如果有用就唔會爆緊啦. 仲話打打十億枝, 笑撚死人
你呢啲係咪叫眼盲心又盲

引用:
原帖由 waiwaid 於 2021-9-14 01:21 PM 發表

侵略型經濟體鐘意將病毒作為武器,當年英國唔係戰力強勁打嬴北美同澳洲原著民,而係無意中用流行病,天花,麻疹同肺結核打嬴
咁證明中國係病毒源頭, 而家外國爆咁厲害, 中國反而冇事, 好值得懷疑

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]