• 瀏覽: 20,934
  • 回覆: 157
+6
引用:
原帖由 lucky77 於 2021-9-14 10:45 AM 發表

垃鳩圾支那疫苗, 如果有用就唔會爆緊啦. 仲話打打十億枝, 笑撚死人
你父母大陸落嚟
你日夜咁稱呼父母?
你米又糸

引用:
原帖由 ufotonyyu 於 2021-9-14 10:46 AM 發表
通關啦  無事既
有疫情發生,誰承擔責任..
就算通關,都要過關者打齊針,係先畀廣東省較近香港附近如深圳, 父親在港工作,老婆仔女居住在深圳..
有老豆好耐未見老婆仔女..因過關成本昂貴難于負擔..
畀急需通關要求人仕,仲要限每日通關人數,,試試水温..

廣告話打左疫苗保護到自己,可以去旅行
咁都還可以去嗎?

病毒永遠不會消失的
可以安心永久封來封去
驗來驗去

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2021-9-14 09:05 AM 發表
  (星島日報報道)福建莆田仙遊縣本月十日首次出現本土新冠疫情後,四天內感染者已增至八十七人,而且擴散到廈門(十二宗)及泉州(七宗)。國家衞

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/c1137555a931f82e985b8336244d7a67/stheadline/inewsmedia/20210914/_2021091404415459293.jpg
會不會台灣人攪破壞?分分中可能系台灣人乘飛機,在機場傳出去,中國系九守必失,因為跟本要停對外人流交通先有用,大陸根本冇能力做哩一點

今次福建肺炎好似仲勁過武漢肺炎,
但係今次強國人打晒疫苗都會中肺炎,
真係好奇怪囉,唔通啲疫苗係假嘅?

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2021-9-14 09:05 AM 發表
  (星島日報報道)福建莆田仙遊縣本月十日首次出現本土新冠疫情後,四天內感染者已增至八十七人,而且擴散到廈門(十二宗)及泉州(七宗)。國家衞

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/c1137555a931f82e985b8336244d7a67/stheadline/inewsmedia/20210914/_2021091404415459293.jpg
新加坡疫情在於外勞,又係天竺人的好事

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2021-9-14 12:06 PM 發表

會不會台灣人攪破壞?分分中可能系台灣人乘飛機,在機場傳出去,中國系九守必失,因為跟本要停對外人流交通先有用,大陸根本冇能力做哩一點
是天竺外勞在新加坡再散出去

引用:
原帖由 lucky77 於 2021-9-14 11:13 AM 發表

事實証明, 全世界打針係冇用,  大家唔好再去打針
疫苗無用, 都唔緊要,
最怕, 後遺症.有d 人, 打左係一身蟻, 好煩的.

引用:
原帖由 一昔如環 於 2021-9-14 12:04 PM 發表

你屋企咪全部是支那人囉,成日【按膠膠】做人。
除非唔同外國人交流
否則都系九守必失

打哂都唔會幫助清零,只係防重症咁點回復正常啊。

引用:
原帖由 倒錢落海... 於 2021-9-14 12:12 PM 發表

引用:
原帖由 倒錢落海... 於 2021-9-14 12:12 PM 發表
打咗疫苗就能避免感染,你係扮唔知,定係無知?
望吓你主子美國.以色列.英國咩環境,先走出嚟7啦!

引用:
原帖由 lucky77 於 2021-9-14 11:07 AM 發表

你羅果D地方黎比? 人地早幾個月前仲打緊仗呀..
仲有黃乜野呀.. 笑大陸就係黃呀? ON 9.... 我藍架,

所以大家根本唔駛打針, 打針根本係冇用... 只係藥廠搵錢技倆
哈哈,反中亂港份子,藍乜?
藍領工人?定藍精靈!?
施打疫苗是最基本的保障,正如流感疫苗,打咗一樣會中感冒,但無咁易出現重症情況!
除為自己健康着想外,打疫苗是對家人及社會負責任的表現!
只有人渣如特朗普等傻佬先叫人唔好打。。。
現任美國總統拜登都下今要人打疫苗啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]