• 瀏覽: 25,368
  • 回覆: 331
  • 追帖: 3
好客

熱賣及精選
尾國將會有一大批武器要台灣買,錢要即磅,貨就幾年後分期交付
老尾算到盡,未到期交貨台灣已經比大6回收了
淨賺

引用:
原帖由 T2. 於 2021-9-13 09:16 PM 發表

美國去年批准對台出售100套魚叉岸防巡航導彈系統(HCDS),總值約23.7億美元(約185億港元)。台媒周一(13日)

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210913/photo/bkn-20210913160447790-0913_00952_001_01b.jpg?20210913174846

台灣又被迫一次過買齊100套魚叉導彈系統,提款機話提就 ...
真正如日方日方中富國就係有錢, 唔似某窮國快斷水斷糧仲要充大頭鬼

引用:
原帖由 ooxx13 於 2021-9-13 09:27 PM 發表

可憐嘅民主呆蛙島,基建落後成咁吾去搞建設寧願畀民X黨貪晒佢。
比左好多游說費菜大姐嫁

引用:
原帖由 ooxx13 於 2021-9-13 09:27 PM 發表

可憐嘅民主呆蛙島,基建落後成咁吾去搞建設寧願畀民X黨貪晒佢。
選民自己揀

引用:
原帖由 T2. 於 2021-9-13 09:16 PM 發表

美國去年批准對台出售100套魚叉岸防巡航導彈系統(HCDS),總值約23.7億美元(約185億港元)。台媒周一(13日)

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210913/photo/bkn-20210913160447790-0913_00952_001_01b.jpg?20210913174846

台灣又被迫一次過買齊100套魚叉導彈系統,提款機話提就 ...
買反去有叉用咩🤔🤔

又要交保護費180億港幣!

唔怪得當日疫苗一針都唔買啦!原來又被美國佬吸血

強徵保護費

引用:
原帖由 .自脫胸圍屈非禮 於 2021-9-13 10:13 PM 發表

亞音速咁諗慢,射程又短。買嚟對付越南海軍都嫌你廢!
殺雞焉用牛刀,蛙軍用來射台灣漁船,那需要快及射程遠, 呢批過期貨台蛙軍夠用了

呆灣人話 ,菜省長用台幣23億 唔係美金

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-9-13 11:01 PM 發表

買反去有叉用咩🤔🤔
講明魚叉,當然是用本射漁船喇

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-9-13 10:18 PM 發表

台灣實買,正一低能仔。
有得唔買咩?

乜嘢無限高導彈!乖乖買美國舊貨啦!

呢D就是蔡英文假博士,美國收嘅揞口費了。

台灣島人民

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]