• 瀏覽: 84,220
  • 回覆: 562
  • 追帖: 2
+21
歷史不會忘記,對被黑暴火燒的李伯冷嘲熱諷,未見過咁狠毒冷血既臭西,禽獸不如,必遭天譴

條白粉婆越老就越醜既!

引用:
原帖由 kw_lam 於 2021-9-15 12:25 PM 發表
歷史不會忘記,對被黑暴火燒的李伯冷嘲熱諷,未見過咁狠毒冷血既臭西,禽獸不如,必遭天譴
蕭若元公開道歉了,呢位曾經說過如果她搞錯會道歉,做左未?

佢個樣真係好恐怖呀

佢化咗灰都唔好畀佢返香港

個樣醜到嘔呀、去鷹角啦咪番黎呀!

千祈咪撚返港呀!撕咗張身份証未?

成隻臭雞樣!

關人叉事

引用:
原帖由 中國香港001 於 2021-9-13 08:51 PM 發表
她是誰?
識佢老鼠

引用:
原帖由 T2. 於 2021-9-13 09:01 PM 發表
梁芷珊當年暴光率低
他來自江湖,文忠信同居女友

滾。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-9-13 08:49 PM 發表
有「才女」之稱、曾自認立場「好黃」的著名作家梁芷珊,日前離港赴台。其好友今日(13日)於社交網公開消息,透露對方曾為香港的境況落淚,相信其.......

我等香江小民誠心盼望一眾奸邪妖獸離開香港,還我清靜太平家園。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/政情/676115/移民潮-才女-梁芷珊離港赴台-稱不是永別-我一定會回香港
仲返香港做得乜嘢!
國安局已經把黑暴黃畜列入黑名單!

如麥帥曰:I shall return, 但回來不了

引用:
原帖由 eriealan 於 2021-9-13 09:13 PM 發表

2002年羅傑承與梁芷珊結婚,二人一直是圈中公認的模範夫婦,而婚後梁芷珊為協助丈夫事業上的大小事務,減少文壇創作。
2017年,二人辦妥離婚手續,低調離婚。
2018年,梁芷珊有了新的開始,與法籍三星米芝蓮廚師Olivier Elzer拍拖[5]。同年,梁芷珊女兒成為IGCSE 11A狀元。[6]
2019年9月,梁芷珊與法國廚師Olivier Elzer分手五個月復合。[7]同年11月 ...
係咪唔肯俾法國佬食佢個女乳豬,諗下又同意

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]