• 瀏覽: 12,920
  • 回覆: 21
請大家記住要繼續罷買“大班”嘅任何產品!!!

如各位師兄師姐有微博戶口,請發上微博,提醒國內的消費者要繼續抵制這間黃店嘅出品!!!謝謝!!!

大奸卑鄙劣餅,等待因為死得

WE WILL KNOW WHAT TO DO.

引用:
原帖由 kw_lam 於 2021-9-13 07:10 PM 發表
大奸卑鄙劣餅,等待因為死得
👍👍👍

引用:
原帖由 musicjunkie 於 2021-9-14 12:24 AM 發表
WE WILL KNOW WHAT TO DO.
thank you 💖🙏💖🙏

大班冰皮,而家變為大班收皮。

引用:
原帖由 床上強勁的膠袋 於 2021-9-13 06:03 PM 發表
請大家記住要繼續罷買“大班”嘅任何產品!!!

如各位師兄師姐有微博戶口,請發上微博,提醒國內的消費者要繼續抵制這間黃店嘅出品!!!謝謝!!!
罷買到底

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-9-14 12:36 PM 發表

罷買到底
👍👍👍

堅決不買!

罷買大奸卑鄙月餅!!!

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-9-14 12:36 PM 發表

罷買到底
個老闆死咗未?有個咁嘅仔!係咪嚟攞債!!

引用:
原帖由 hanE 於 2021-9-14 01:48 PM 發表

個老闆死咗未?有個咁嘅仔!係咪嚟攞債!!
大班太子爺不懂做餅更不懂做人, 餡內包藏禍心的毒餅令人反胃

附件

X0IKhJrBCZ5FF8kcd7XGbG8TcjGVGxlEF7cxsRe3MbE.jpg(114.78 KB)

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-9-15 09:32 AM 發表

大班太子爺不懂做餅更不懂做人, 餡內包藏禍心的毒餅令人反胃
佢舉例標準藍絲時有冇唸吓黃賊的言行?牠正是標準黃蠢癈!

引用:
原帖由 床上強勁的膠袋 於 2021-9-14 12:50 AM 發表

thank you 💖🙏💖🙏
屯門本來有間分店,原來執咗折墮到係斜對面整間臨時舖買卑鄙劣餅,門庭冷落太子爺應該好開心嘞,成功趕走哂的男😂點解唔成間店油黃哂佢咁黃友實會支持嘅反正見黃就撐屎都照食🤭🤭不過好貴㗎黃友買唔買得咁多?

留番黎餵曱甴

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]