• 瀏覽: 37,141
  • 回覆: 365
  • 追帖: 5
剷平美軍太洋鑑隊,進駐夏威夷海軍基地
統一日韓台等自古以來中華文化領土
爾後蒙古回歸祖國,中華民族繼而恢復古代四大汗國/帖木兒/蒙兀兒等領土
中國將是包含整個亞洲的超級無敵大國

熱賣及精選
引用:
原帖由 剎華 於 2021-9-13 08:25 PM 發表

我而家既精神寄託就係日日上香討吹水,再唔係打下飛機........
我仲以為你同手足有仇????

引用:
原帖由 徐庶 於 2021-9-13 09:17 PM 發表

我仲以為你同手足有仇????
無仇哦~~都唔識佢地~~~只不過跟風傾兩嘴之嘛~~呢度大陸人好兇狠,講錯野隨時一堆分身現身圍你~~~我只係為生存....至於愛唔愛國,見人見智,國家無比咩我,我亦無野可以貢獻國家,對國家來說,我呢類人死了就是死了~~毫無價值~~~

美國軍艦成日走入別國示威,中國照樣示以顏色!

來而不往,非禮也
🤣🤪🤣🤪

引用:
原帖由 門前送行 於 2021-9-13 07:59 PM 發表

唔準咁話自己
話祖國拎人利益,簡直漢奸賣國賊。

附件

Screenshot_20210913-212436_Samsung Internet.jpg(317.23 KB)

2021-9-13 09:25 PM

Screenshot_20210913-212436_Samsung Internet.jpg

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2021-9-13 09:01 PM 發表

你老婆就唔好啦😩聽你講你將佢比人玩左廿年🥺我點會喜歡😎
強國狗最喜歡,仲話自己贏左,哈哈

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2021-9-13 09:14 PM 發表

你好似同你阿爸唱反調播😁你阿爸話威脅周邊呀😎用嘴炮呀🤣🤣🤣
咀炮呀,你阿爺夠話呆呆係佢老婆啦,但係呆呆一路都話唔係,仲要70年都無夫妻之實,你話係咪好笑。弱智都有遺傳,真係一代傳一代,世世代代全家一樣。

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2021-9-13 09:28 PM 發表

你噏乜😩依家講緊你老婆播😎
我老婆叫咩名?你唔識佢,可以講啲咩?你作個老婆俾我?

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-9-13 03:22 PM 發表

方向報上咗美艦 咁奇?
皮蛋眼盲心盲就一D都唔奇!

附件

IMG_20210913_214233.jpg(118.63 KB)

2021-9-13 09:44 PM

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-9-13 09:25 PM 發表

話祖國拎人利益,簡直漢奸賣國賊。
大家都知邊個係漢奸,但都不需要唱通街

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]