• 瀏覽: 68,256
  • 回覆: 12
  • 追帖: 2
+14
係打就快啦,整支核彈來香港,送我上西天吧~~~我已經生無可戀~~~~我要拉黃屍墊背~~~~~~

引用:
原帖由 bigasss 於 2021-9-13 03:56 PM 發表
其實搞咁多事有咩謂,根本大家都係利字當頭,冇人真係想郁對方
就係因為利益而想殺死對方~~~

引用:
原帖由 daniel_mk2 於 2021-9-13 04:34 PM 發表

diu 黃c走L曬 英國 射都射英國sin
香港由英國打造成金融城市,試問人地點會咁心為中國做嫁衣?一定會想方法整死香港,黃暴比啊爺搞掂左,之後會放軟手腳?呢啖氣好難哽哦~~~~大灣區就係為外國針對香港既轉移手段,萬一香港有麥冬瓜豆腐,仲有渣拿剩~~~

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2021-9-13 05:56 PM 發表

放心,真係打起來,台灣導彈早就對準了香港,班曱甴成日走去台灣求溫暖,其實台灣想香港死.
原來最想香港冚包散既係台灣,諗住重創中國經濟?想歪了吧~~~~

引用:
原帖由 ooxx13 於 2021-9-13 06:11 PM 發表

香港由英國打造?搞笑。。。

香港靠嘅係大陸~
就好似以前嘅海運,大陸開放咗幾個碼頭,香港嘅海運已經冇咗運行~
麥唔係鄧小平見英人將香港由漁港變海港,先激起話「先讓沿海城市富起來」呢句豪言壯語咩?小弟讀書少,真係唔明了~~~

引用:
原帖由 z1022 於 2021-9-13 06:39 PM 發表

讀書多唔代表好多嘢都明。睇下啲黃人就知😂
黃屍係讀氣攻心,書蟲上腦~~~

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2021-9-13 07:27 PM 發表

台灣導彈射程有限,沿海地市,上海,夏門,香港都是攻擊目標.

早排仲好笑,話要炸到香港癱瘓,再由香港登陸反攻大陸.呵呵.
香港麥軍事工廠都無,得果2000零3000駐兵~~~台灣敢登陸咪黎囉,中國巴不得請君入甕,先平定台灣,斷其後路,再取回香港,到時仲唔一網成擒?我唔識軍事都知可以用呢個方法啦,中國班軍官會唔知?簡直高我十幾二十班啦~~~台灣連怎死也不曉得。

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2021-9-13 07:36 PM 發表

師兄,台灣人要打下飛機我都無計架.
台灣唔係想炸平民下話?真係如我所願?

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2021-9-13 07:45 PM 發表

戰爭之下,那有平民,阿富汗有嗎?伊拉克有嗎?敘利亞有嗎?一句用了舊地圖大使館一樣炸.一句防空洞內有軍人,就可以用炸彈之母去炸防空洞.https://i2.kknews.cc/SIG=1b1av0h/37r10004n331o743r7s1.jpg千多人被炸到只留下牆上的一個血印.
對,沒有平民,只有螻蟻,他們在炸螞蟻窩而已~~~

其實我係一名中國軍官,等呆蛙炸死左我,就以為炸死一名中國軍官,引其入甕,再來一招甕中捉鱉~~~哈哈哈哈,唔知我可唔可以列入史冊呢~~~

引用:
原帖由 cockatiel167 於 2021-9-13 08:07 PM 發表

仲唔去揾殺馬利亞會?
同你地傾一Q樣。

引用:
原帖由 徐庶 於 2021-9-13 08:19 PM 發表

竟然學手足玩攬炒?😨
我而家既精神寄託就係日日上香討吹水,再唔係打下飛機........

引用:
原帖由 徐庶 於 2021-9-13 09:17 PM 發表

我仲以為你同手足有仇????
無仇哦~~都唔識佢地~~~只不過跟風傾兩嘴之嘛~~呢度大陸人好兇狠,講錯野隨時一堆分身現身圍你~~~我只係為生存....至於愛唔愛國,見人見智,國家無比咩我,我亦無野可以貢獻國家,對國家來說,我呢類人死了就是死了~~毫無價值~~~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]