• 瀏覽: 68,147
  • 回覆: 365
  • 追帖: 2
+14
引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-9-13 05:01 PM 發表

咁樣做真係聰明到冇人有,你做返同樣嘅嘢,咪即係話美國做緊嘅嘢係冇問題囉?
你啱,所以你老尾屁都唔敢放一個,因為中國無問題,哈哈哈,激死你老尾。

引用:
原帖由 農場泛黃的流彈 於 2021-9-13 07:37 PM 發表
好似未試過有其他國家軍艦,咁接近美國,大陸係第一個
等鹵味習慣下

將來仲要駛去美國西岸, 睇吓到時美國乜嘢反應, 係唔係美國做就得, 人地做就唔得先

嘩...好正啊...

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2021-9-13 07:45 PM 發表

戰爭之下,那有平民,阿富汗有嗎?伊拉克有嗎?敘利亞有嗎?一句用了舊地圖大使館一樣炸.一句防空洞內有軍人,就可以用炸彈之母去炸防空洞.https://i2.kknews.cc/SIG=1b1av0h/37r10004n331o743r7s1.jpg千多人被炸到只留下牆上的一個血印.
對,沒有平民,只有螻蟻,他們在炸螞蟻窩而已~~~

引用:
原帖由 lamsam223 於 2021-9-13 06:59 PM 發表

打左70年但又發展得愈來愈好,愈來愈富強,可以解釋下嗎?唔通d高樓係模型來?
發展得咁好,咁富強,仍然只能咀炮?可以解釋下嗎?係咪要再發展70年,再發展,再富強,再咀炮?

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-9-13 07:15 PM 發表

一時又話人地為利益,一時又話得個桔,都唔知你up乜。

你話大陸拎阿富汗利益?你簡單就沾污抵毀偉大祖國嘅正義之舉。漢奸又原形畢露。
唔準咁話自己

其實我係一名中國軍官,等呆蛙炸死左我,就以為炸死一名中國軍官,引其入甕,再來一招甕中捉鱉~~~哈哈哈哈,唔知我可唔可以列入史冊呢~~~

懾美目的巳達

來而不往非禮也,日後要經常派戰機及艦隊去美犬範圍展示吓實力中國不是懦夫。

引用:
原帖由 剎華 於 2021-9-13 03:31 PM 發表
係打就快啦,整支核彈來香港,送我上西天吧~~~我已經生無可戀~~~~我要拉黃屍墊背~~~~~~
仲唔去揾殺馬利亞會?

引用:
原帖由 cockatiel167 於 2021-9-13 08:07 PM 發表

仲唔去揾殺馬利亞會?
同你地傾一Q樣。

引用:
原帖由 剎華 於 2021-9-13 03:31 PM 發表
係打就快啦,整支核彈來香港,送我上西天吧~~~我已經生無可戀~~~~我要拉黃屍墊背~~~~~~
竟然學手足玩攬炒?😨

何必攪咁多低調

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]