• 瀏覽: 57,577
  • 回覆: 10
  • 追帖: 1
+9
引用:
原帖由 falconV8 於 2021-9-13 02:09 PM 發表

清者自清, 有需要澄清咩。
你收咗美國佬錢出帖嚟抹黑人地,好人唔做為咗美國佬錢就出賣你嘅良心啦。

引用:
原帖由 falconV8 於 2021-9-13 02:40 PM 發表

係咁又攞證據出黎話冇收酬勞。
你即係認咗你係收美國佬錢出帖啦。

引用:
原帖由 falconV8 於 2021-9-13 02:45 PM 發表

有冇只有佢自己知。
又出一帖,唔知今次你又可以收到幾多美國狗糧呢。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 falconV8 於 2021-9-13 02:53 PM 發表

係又唔錯喎, 可能會多過5毫子。
哦,原來幫美國佬出帖唱衰中國,一個帖係多過5毫子嘅,你都幾坦白肯承認為收錢出帖。

引用:
原帖由 falconV8 於 2021-9-13 02:55 PM 發表

可能會多過你收5毫子。
咁即係幾多錢啫,咪扮嘢啦,如果少過5毫子我地都唔會笑你喎。

引用:
原帖由 falconV8 於 2021-9-13 02:55 PM 發表

可能會多過你收5毫子。
不過你承認收美國狗糧出帖去抹黑中國就得啦,我以後會記住你講過你係收錢出帖啦。

引用:
原帖由 charlir2005 於 2021-9-13 02:55 PM 發表
無人批評美國開明車馬俾幾千萬美金給各傳媒唱衰中國, 人地自發拍片講事實就話人收左錢?

係咁嘅啦,你睇下阿falconV8都承認咗係收錢幫美國佬出帖去唱衰中國啦,佢地收錢幫美國佬抹黑中國咪會認為人地講事實嘅都係收咗錢嘅囉。佢地係嗰種人就自然會諗人地都係咁嘅啦,呢啲咪就係「以小人之心,度君子之福」囉。

引用:
原帖由 mib04 於 2021-9-13 03:00 PM 發表
「聲稱未收取酬勞」
此地重銀三百兩
明白嘅,你收開美國佬錢先至會出帖去抹黑人,當然會認為人地係收錢先至會支持中國啦,大家都明白嘅。

引用:
原帖由 花寶多小強 於 2021-9-13 03:58 PM 發表

ching 你錯啦,佢收新呆幣遮
唔係呀,佢都無話我講錯,即係佢係收咗美國佬錢嘅囉。
如果佢係收呆幣,就會話我講錯啦,係咪。

引用:
原帖由 假如真空的榴槤 於 2021-9-13 04:50 PM 發表

咁你肯定收左美國佬錢做走狗
條友俾我地踢爆咗,都會夠膽反駁啦,都唔明點解佢為咗嗰幾毫子就出賣自己嘅良心同埋人格。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]