• 瀏覽: 26,939
  • 回覆: 286
  • 追帖: 1
熱賣及精選
引用:
原帖由 少洛 於 2021-9-14 07:11 AM 發表

新疆棉單野都請過佢地去,不過人地唔去繼續抹黑....冇計
咁咪大家都係網上講🤔🤔

引用:
原帖由 少洛 於 2021-9-14 07:11 AM 發表

新疆棉單野都請過佢地去,不過人地唔去繼續抹黑....冇計
入到去隨時話你走私販毒,有去冇回,佢地當然唔做傻仔

引用:
原帖由 仲夏古代理想 於 2021-9-14 08:58 AM 發表

非同一般厲害。
最緊要吸到外國人睇

引用:
原帖由 徐庶 於 2021-9-13 01:43 PM 發表

總之邊個讚中國,就係收左錢奶共,人民幣真香。
手足只要記住,中國人係窮到要食草,地方污糟,茶葉蛋也買不起。

所以我地要移民去英美呼吸自由空氣。
早幾年有個台灣省的士佬問兩個四川乘客(內地未見過這樣的行車道吧?)兩位四川客人都唔知點答佢好,只係笑笑而已😆😆😆

引用:
原帖由 wongtailung 於 2021-9-13 06:15 PM 發表

阿福減磅成功,好厲害👍
開頭我以為佢肥到有病,病瘦咗

引用:
原帖由 wongtailung 於 2021-9-13 06:15 PM 發表

阿福週圍去搵地美食,平靚正個D,常和當地人交流
佢嘅中文算好好,好流利冇乜口音,比好多香港人講普通話仲要流利

真相????

上網D野都信,個腦有事! 根本上網片如拍電影,有剪接,有劇本,要幾好有幾好,要幾衰有幾衰!

讚中國發展點反駁外媒?
負面報道都只係講中國無發展或發展不足嘅嘢

引用:
原帖由 KPT 於 2021-9-14 09:07 AM 發表

入到去隨時話你走私販毒,有去冇回,佢地當然唔做傻仔
冇去過又點知???

引用:
原帖由 徐庶 於 2021-9-13 01:43 PM 發表

總之邊個讚中國,就係收左錢奶共,人民幣真香。
手足只要記住,中國人係窮到要食草,地方污糟,茶葉蛋也買不起。

所以我地要移民去英美呼吸自由空氣。
果班黃畜真係信的
我公司有條黃畜九萬銀一個月唔撈
下個月一家移民陰蟈

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-9-14 08:25 AM 發表

到大陸稱霸嘅時候我睇你仲喺邊度吠。
中國的經濟和繁榮飛升得急速,外國一直眼紅要攻擊和抹黑,便勾結犯民漢奸反中亂港

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2021-9-14 09:29 AM 發表

開頭我以為佢肥到有病,病瘦咗
阿福兩公婆都好野成功減肥,佢老先婆仲勁減肥唔減胸,只講心得係食奶類野keep住...

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]