• 瀏覽: 26,950
  • 回覆: 286
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 花寶多小強 於 2021-9-13 03:58 PM 發表

ching 你錯啦,佢收新呆幣遮
唔係呀,佢都無話我講錯,即係佢係收咗美國佬錢嘅囉。
如果佢係收呆幣,就會話我講錯啦,係咪。

熱賣及精選
引用:
原帖由 thanks123654 於 2021-9-13 05:34 PM 發表

人唔笑,狗都笑,講大話都未識...............................
美國佬搵人做嘢一定會俾酬勞😆😆

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2021-9-13 05:39 PM 發表

美國佬搵人做嘢一定會俾酬勞😆😆
仲要從來都沒有人質疑

引用:
原帖由 假如真空的榴槤 於 2021-9-13 04:50 PM 發表

咁你肯定收左美國佬錢做走狗
條友俾我地踢爆咗,都會夠膽反駁啦,都唔明點解佢為咗嗰幾毫子就出賣自己嘅良心同埋人格。

引用:
原帖由 falconV8 於 2021-9-13 01:50 PM 發表

"聲稱未收取酬勞", 此地無銀。 
唔係咁回應,畀你會點回應

唔出聲,吞咗佢

仲有Gweilo 60 他是一位加拿大人,現居住在廣西南寧有十多餘年,他也是報道中國最近的發展近況,他亦有自己的觀點,
值得一看
西方傳媒是西方一些政客喜歡用嚟愚弄自己國民的武器,目的為爭取撥款或有所企圖去攻擊其他國家.
香港人所觀看的新聞報導,全部都是輯錄由美國傳媒及英國西方國家等所提供的!
西方傳媒生存目的只有兩個:
1. 愚弄自己的國民使他們不知道其他國家發生的事實,設定假想敵,成日自以為受到其他國家的攻擊,爭取其國家撥款自肥;
2. 協助政客達至可以造成的陰謀.
西方的傳媒只是服侍其主客,揀選他們喜歡所聽的事,破壞其他國家的信用,
美國在伊拉克,阿富汗的破壞,西方傳媒是不會報道的,炸毀了伊拉克卻搵不到大殺傷力武器,最後向當地人民道歉也沒有,國際法庭工作人員要到美國去調查美國戰爭罪行及侵犯人權事件,竟然遭到美國制裁不得入境,美國傳媒及英國西方國家媒體亦不會報道!
所有美國國民都是被其政客煽惑,以為伊拉克真是有大殺傷力武器,聽信傳媒報導對美國有威脅就可以出兵,
其實美國及其他西方國家有八成以上人都未有出過國外,見過其他國家的情況,全部都是依據其媒體所介紹的,就信以為真,完全不去了解其他國家的真實生活情況, 結論就是西方國民非常傲慢,自高自大!

引用:
原帖由 笑看流浪英犬 於 2021-9-13 05:21 PM 發表

在西方就是這樣
敢有學者 ,科學家 為中國說句公正話
都會被 媒體 抹黑,被媒體引導民眾去辱罵
還要被政府關切

西方這種變態的政治正確,讓西方科學家無人敢說真話!!

香港媒體就是這樣操作
故意引導腦殘讀者去攻擊所謂的 親中者
香港媒體根本需要整頓

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2021-9-13 05:37 PM 發表

我剩係識一個猶太裔美國網紅“郭杰瑞” Jerry Kowal 同一個德國肥佬網紅Thomas“阿福”
阿福週圍去搵地美食,平靚正個D,常和當地人交流

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2021-9-13 05:37 PM 發表

我剩係識一個猶太裔美國網紅“郭杰瑞” Jerry Kowal 同一個德國肥佬網紅Thomas“阿福”
阿福減磅成功,好厲害👍

我經常睇佢,剛剛生左個好得意既B仔叫林肯添!佢都算ok一般講佢生活既地方同事實之嘛!

引用:
原帖由 仲夏古代理想 於 2021-9-13 05:20 PM 發表

這些洋網紅在YOUTUBE ,大陸西瓜、抖音收入很不錯,無需造謠給自己提高流量,可以說真話。
點擊率丶粉絲數已很厲害

引用:
原帖由 zhangan 於 2021-9-13 05:12 PM 發表

而家外媒老屈一班在大陸的youtuber, 話佢地收大陸錢去唱好大陸.
咁人地澄清返未收取酬勞, 關乜野此地無銀.
唔好on9啦....

x2
佢哋收平台$,好似消若完收 YouTube $咁羅。

引用:
原帖由 garg 於 2021-9-13 05:08 PM 發表

https://youtu.be/VBLtw8Ut3dw
佢講出印度慘況,我也有看

支持祖國,無須多講!

原來香港有人睇佢哋

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]