• 瀏覽: 57,464
  • 回覆: 3
  • 追帖: 1
+9
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 fu3discuss 於 2021-9-13 03:10 PM 發表

多餘~!  如果係好洗鬼你拍片讚好咩? 你地幾時見過 benz 會賣廣告 你老闆  話自己大把錢洗唔晒?
所為 :人怕出面豬怕肥... 好野係唔洗話比人知, 越小人知就越好. 中國大陸過去太多好野,結果今天變成點? 香港個個都話 "福地" 結果又比你班港豬搞到點Q樣?
還有,呢d死鬼佬識睇就知佢有心玩野啦...
媒體抹黑仲多餘啦....

人地有自由拍乜野,放乜野上網. 而且人地都係在大陸生活, 親身經歷過, 拍片講返.
反映真實情況就話人多餘, 定係你唔想承認事實?
不如話好多黃蓄大陸都無返過, 淨係聽啲黑媒,YC文宣9up.

再加上, 點解講大陸正面野都可以成為話題, 咪就係因為啲西媒抹黑大陸.
當啲鬼佬去大陸生活, 發覺同西媒既抹黑反差好大.

引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 2021-9-13 04:20 PM 發表

對啲理解力超低,詞彙含意不詳的低能兒無謂咁認真
版主又做野刪msg. 睇黎條低能仔俾人發現左佢on__,就封留言.

這是由論壇系統自動發送的通知短消息。

以下您所發表的回覆被 YanNessIsMe 執行 屏蔽帖子 操作。引用:
引用:
原帖由 falconV8 於 2021-9-13 01:50 PM 發表
"聲稱未收取酬勞", 此地無銀。
而家外媒老屈一班在大陸的youtuber, 話佢地收大陸錢去唱好大陸.
咁人地澄清返未收取酬勞, 關乜野此地無銀.
唔好on9啦....
發表時間: 2021-9-13 02:06 PM
所在論壇: 香港及世界新聞討論
所在主題: 聲稱未收取酬勞 洋網紅發片讚中國發展反駁外媒負面報道

操作理由: 違反本版版規,請參考本版版規 3

如果您對本管理操作有異議,請與我取得聯繫。

引用:
原帖由 泛到無品口自臭 於 2021-9-13 07:09 PM 發表
最大問題係尼啲反駁
十次有八次都唔會被西方當地報導
當然,萬丈高樓都要從地起,地基相信已建好
中國係時候喺更大嘅舞台多用一啲富新聞性具攻擊性嘅言辭回應
務求達到十次有四五次不得不報
西方有報導呀, 咪就係抹黑呢啲youtuber, 話佢地收左大陸錢囉.
馬佳來自斯洛代克, 最近都俾媒體老屈佢收錢唱好大陸.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]