• 瀏覽: 26,888
  • 回覆: 286
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 kw_lam 於 2021-9-13 01:36 PM 發表

可惜真相沒有市場
被外國網站限流打壓,留言大多數是中國人,証明外國人係1睇唔到或者根本唔想知到真相

熱賣及精選
講到尾白種正死鬼佬政客,唔抵得黃種人叻過佢

引用:
原帖由 falconV8 於 2021-9-13 01:50 PM 發表

"聲稱未收取酬勞", 此地無銀。 
你估係BBC同Adrian Zenz(鄭國恩) 咩

前英國媒體人揭露! BBC花錢雇鄭國恩污衊中國
https://www.nanmuxuan.com/complex/hhkjwfnkhcn.html

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-9-13 01:31 PM 發表

據西媒觀察,有一群「洋網紅」在YouTube平台上為中國發聲,指西媒製造陰謀論,在人權等極具爭議的議題上對中國做出不公平的指控。

法新社9月12日報道,這些網紅包括來自英國、哥倫比亞等國的教師和商人。他們製作的影片內容包括讚頌中國取得快速發展,以及反駁外國媒體關於中國的負面報道,當中包括新疆維吾爾族人權議題等。

英國網紅影片博主傑森在自己YouTube帳號發布的系列影片中「連環發問」、 ...
佢地應該無去河南鄭州,果度仲有好多人係地鐵及隧道游緊水仲未返出來 😑

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2021-9-13 02:24 PM 發表

點只比錢抹黑大陸, 仲有毒果、犯民政棍同香港暴徒D黑金呢?
西方媒體唔講民主基金畀黑金顛覆中港政府? 還有cia多年來在香港策劃分化香港人?

引用:
原帖由 timmm 於 2021-9-13 02:15 PM 發表

清者自清對世外高人先有用
生活社會既人,唔澄清比人屈死唔會停止(尤其係西方政治正確之下)
同意啊
無恥之徒將一個大話連講三次
啲無腦袋思考的人就會信成真

一矢中的

引用:
原帖由 diva0813 於 2021-9-13 02:35 PM 發表

根本唔係得佢一個讚中國,仲有德國~阿福,美國~郭杰瑞...等,唔通佢哋都收左酬勞嗎?西方國家只有佢哋叻,唔可以人哋叻過佢哋。什麼事情,都喜歡搬龍門,都有雙重標準。
班白鬼同香港傳媒都一樣,
只可以講佢地想要的東西,
如果有不同聲音出現,
一定是收左中國錢

佢哋親身去內地體驗丶拍攝。唔相信的,為什麼不到當地去認證?

引用:
原帖由 -man 於 2021-9-13 03:15 PM 發表

佢地應該無去河南鄭州,果度仲有好多人係地鐵及隧道游緊水仲未返出來 😑
乜唔係紐約咩?

支持洋網紅講真話

漢堡王jason 👍👍😂

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-9-13 01:31 PM 發表

據西媒觀察,有一群「洋網紅」在YouTube平台上為中國發聲,指西媒製造陰謀論,在人權等極具爭議的議題上對中國做出不公平的指控。

法新社9月12日報道,這些網紅包括來自英國、哥倫比亞等國的教師和商人。他們製作的影片內容包括讚頌中國取得快速發展,以及反駁外國媒體關於中國的負面報道,當中包括新疆維吾爾族人權議題等。

英國網紅影片博主傑森在自己YouTube帳號發布的系列影片中「連環發問」、 ...
我都有睇佢哋啲youtube頻道

引用:

根本好多西人在中國感受到和外國傳媒宣傳既不一樣..
唔係網紅都有不少拍片講出佢地真實在中國的生活..
因為和BBC,CNN所報導實在相差太遠了...

真相歷來沒有市場

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]