• 瀏覽: 26,220
  • 回覆: 286
  • 追帖: 1
熱賣及精選
提示: 違規內容已被屏蔽
「聲稱未收取酬勞
此地重銀三百兩

免費勞工?真慘

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-9-13 01:31 PM 發表

據西媒觀察,有一群「洋網紅」在YouTube平台上為中國發聲,指西媒製造陰謀論,在人權等極具爭議的議題上對中國做出不公平的指控。

法新社9月12日報道,這些網紅包括來自英國、哥倫比亞等國的教師和商人。他們製作的影片內容包括讚頌中國取得快速發展,以及反駁外國媒體關於中國的負面報道,當中包括新疆維吾爾族人權議題等。

英國網紅影片博主傑森在自己YouTube帳號發布的系列影片中「連環發問」、 ...
有良知嘅外國人。。。

引用:
原帖由 charlir2005 於 2021-9-13 02:55 PM 發表

無人批評美國開明車馬俾幾千萬美金給各傳媒唱衰中國, 人地自發拍片講事實就話人收左錢?

係咁嘅啦,你睇下阿falconV8都承認咗係收錢幫美國佬出帖去唱衰中國啦,佢地收錢幫美國佬抹黑中國咪會認為人地講事實嘅都係收咗錢嘅囉。佢地係嗰種人就自然會諗人地都係咁嘅啦,呢啲咪就係「以小人之心,度君子之福」囉。

識睇一定睇jason BSB 報導
佢之前冇狠批西方傳媒既,只係叫人認清中國真實的發展,佢本身係英國人,又會同老婆去美國玩(幾年前)
只係西方傳媒on9,又屈佢收錢,又用P圖屈佢,P到d樹灰色既

Jason 至不斷反擊

引用:
原帖由 mib04 於 2021-9-13 03:00 PM 發表

「聲稱未收取酬勞」
此地重銀三百兩
明白嘅,你收開美國佬錢先至會出帖去抹黑人,當然會認為人地係收錢先至會支持中國啦,大家都明白嘅。

引用:
原帖由 andonlyu 於 2021-9-13 02:06 PM 發表

而家外媒老屈一班在大陸的youtuber, 話佢地收大陸錢去唱好大陸.
咁人地澄清返未收取酬勞, 關乜野此地無銀.
唔好on9啦....
啲傻西連此地無銀都唔識用,語言無味,使義同佢地講咩!

美國最正,槍擊每一天。

都是很多人不願意看到的真相

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-9-13 01:31 PM 發表

據西媒觀察,有一群「洋網紅」在YouTube平台上為中國發聲,指西媒製造陰謀論,在人權等極具爭議的議題上對中國做出不公平的指控。

法新社9月12日報道,這些網紅包括來自英國、哥倫比亞等國的教師和商人。他們製作的影片內容包括讚頌中國取得快速發展,以及反駁外國媒體關於中國的負面報道,當中包括新疆維吾爾族人權議題等。

英國網紅影片博主傑森在自己YouTube帳號發布的系列影片中「連環發問」、 ...
這些都是長期生活在內地的外籍人士,所講的也大都是他們的日常見聞,所以非常真實,逐漸有了不少觀眾和影響力。正是因為夠真實,比起諸多西方外媒駐華記者經常性的先畫靶後射箭式的對華報道有巨大反差,就引起了後者的嫉妒乃至污衊,而西方媒體所謂的言論自由,我們都明白啦,就是只有他們有權抹黑別人的自由!!!

引用:

多餘~!  如果係好洗鬼你拍片讚好咩? 你地幾時見過 benz 會賣廣告 你老闆  話自己大把錢洗唔晒?
所為 :人怕出面豬怕肥... 好野係唔洗話比人知, 越小人知就越好. 中國大陸過去太多好野,結果今天變成點? 香港個個都話 "福地" 結果又比你班港豬搞到點Q樣?
還有,呢d死鬼佬識睇就知佢有心玩野啦...

佢話未收取酬勞.無話無收取酬勞,要搞清楚

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-9-13 02:47 PM 發表

既然你都講有冇只有佢自己知

咁黑記又點能會知既 ???
咁重唔係屈呀
😆Ko 左隻曱甴!🤣

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]