• 瀏覽: 57,571
  • 回覆: 286
  • 追帖: 1
+9
引用:
原帖由 徐庶 於 13/9/2021 13:43 發表

總之邊個讚中國,就係收左錢奶共,人民幣真香。
手足只要記住,中國人係窮到要食草,地方污糟,茶葉蛋也買不起。

所以我地要移民去英美呼吸自由空氣。
所以咪底佢地在香港坐一世監, 去外國做洋狗

引用:
原帖由 徐庶 於 2021-9-13 01:43 PM 發表

手足只要記住,中國人係窮到要食草,地方污糟,茶葉蛋也買不起。

CHING你仲漏左:內地人食唔起涪陵榨菜;重慶仲未有公路以及好少高樓大廈...

引用:
原帖由 徐庶 於 2021-9-13 01:43 PM 發表

相同慨念,閙中國或閙讚中國嗰啲人,又一様收佐西方官方金錢做野。

批評中國的有95%未去過中國,做美狗英狗的又95%未去過,但仍然有咁多人信,事實證明騙子是最好做的!

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-9-13 01:31 PM 發表
據西媒觀察,有一群「洋網紅」在YouTube平台上為中國發聲,指西媒製造陰謀論,在人權等極具爭議的議題上對中國做出不公平的指控。

法新社9月12日報道,這些網紅包括來自英國、哥倫比亞等國的教師和商人。他們製作的影片內容包括讚頌中國取得快速發展,以及反駁外國媒體關於中國的負面報道,當中包括新疆維吾爾族人權議題等。

英國網紅影片博主傑森在自己YouTube帳號發布的系列影片中「連環發問」、 ...
根本唔係得佢一個讚中國,仲有德國~阿福,美國~郭杰瑞...等,唔通佢哋都收左酬勞嗎?西方國家只有佢哋叻,唔可以人哋叻過佢哋。什麼事情,都喜歡搬龍門,都有雙重標準。

引用:
原帖由 falconV8 於 2021-9-13 02:09 PM 發表

清者自清, 有需要澄清咩。
你唔澄清又話你默認啦!
總之公我贏字你輸啦!

美西媒體帶風向愈來愈難

@特屍拉末路
絕世靚抽!2022北京冬奧威振全世界!

引用:
原帖由 diva0813 於 2021-9-13 02:35 PM 發表

根本唔係得佢一個讚中國,仲有德國~阿福,美國~郭杰瑞...等,唔通佢哋都收左酬勞嗎?西方國家只有佢哋叻,唔可以人哋叻過佢哋。什麼事情,都喜歡搬龍門,都有雙重標準。
仲有夏波波、金愛鏻...

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 13/9/2021 14:18 發表

唔叫外媒攞證據出黎???
屈人收錢, 攞證據出黎lor
係咁又攞證據出黎話冇收酬勞。

引用:
原帖由 falconV8 於 2021-9-13 01:50 PM 發表
"聲稱未收取酬勞", 此地無銀。 
不是聲稱,是被西媒被收取酬勞的。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-9-13 01:31 PM 發表
據西媒觀察,有一群「洋網紅」在YouTube平台上為中國發聲,指西媒製造陰謀論,在人權等極具爭議的議題上對中國做出不公平的指控。

法新社9月12日報道,這些網紅包括來自英國、哥倫比亞等國的教師和商人。他們製作的影片內容包括讚頌中國取得快速發展,以及反駁外國媒體關於中國的負面報道,當中包括新疆維吾爾族人權議題等。

英國網紅影片博主傑森在自己YouTube帳號發布的系列影片中「連環發問」、 ...
眼鏡蛇漢堡王👍

可以係youtube 發聲
已經同本地人不同了
仲話反駁外媒

引用:
原帖由 falconV8 於 2021-9-13 02:40 PM 發表

係咁又攞證據出黎話冇收酬勞。
咁冇證據=屈人lor
講西咩

報導個d西媒係咪大陸都問題啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]