• 瀏覽: 57,444
  • 回覆: 286
  • 追帖: 1
+9
引用:
原帖由 falconV8 於 2021-9-13 01:50 PM 發表
"聲稱未收取酬勞", 此地無銀。 
聲稱有收取的酬勞,鬼拍後尾枕,自爆
並沒提冇冇收酬勞,心虛唔敢話自己冇收錢

引用:
原帖由 falconV8 於 2021-9-13 01:50 PM 發表
咁係可以收youtube點擊率嘅,郁下都過百萵點擊率咁仲使乜收中國政府錢呀。

引用:
把口喺你度,唔講又話連無收酬勞都唔敢講喎,會唔會難服侍咗d ? 話時話,你有無收取酬勞?

引用:
原帖由 aj4577 於 2021-9-13 02:17 PM 發表
jason老婆中國人嚟
住中國已一段時間了
點唱衰都冇用,中國已經一日千里⋯⋯冇嘢講,唔信咪上佢大陸睇吓囉。

引用:
原帖由 diva0813 於 2021-9-13 02:35 PM 發表

根本唔係得佢一個讚中國,仲有德國~阿福,美國~郭杰瑞...等,唔通佢哋都收左酬勞嗎?西方國家只有佢哋叻,唔可以人哋叻過佢哋。什麼事情,都喜歡搬龍門,都有雙重標準。
仲有老美你點睇個班大學生,法國鋼旦,仲有好多

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-9-13 02:37 PM 發表

你唔澄清又話你默認啦!
總之公我贏字你輸啦!
有d黃絲fd講好多Y理,都廢事應佢,佢又話你駁唔到佢

係黃人心中讚中國一定收左錢

如果變成

中國網紅發片讚外國發展反駁官媒負面報道 我諗連片都和蟹左。

聲稱未收取酬勞=>暗示中國政府比得唔夠

引用:
白痴仔! 你昨日食咗好多屎,你唔好否認呀!連此地無銀點用都唔識,學人拋書包!

引用:
原帖由 fb8658efe4d22c 於 2021-9-14 08:09 AM 發表

白痴仔! 你昨日食咗好多屎,你唔好否認呀!連此地無銀點用都唔識,學人拋書包!
師兄做乜仲回隻黃畜嗻?

引用:
因為明知中國富強唔抵得一定抹黑,所以要聲明沒收錢,只有黑暴甲甴收犯民漢奸勾結尾國的黑金禍港

引用:
原帖由 歡天喜地 於 2021-9-14 08:19 AM 發表

因為明知中國富強唔抵得一定抹黑,所以要聲明沒收錢,只有黑暴甲甴收犯民漢奸勾結尾國的黑金禍港
到大陸稱霸嘅時候我睇你仲喺邊度吠。

佢都唔忍心自己國家的人民被愚弄,做咗井蛙,佢一樣係出自愛國的心態!

引用:
原帖由 aj4577 於 2021-9-13 02:17 PM 發表
jason老婆中國人嚟
住中國已一段時間了
拍片串BB思個位眼鏡蛇,漢堡王

引用:
原帖由 13碎克記 於 2021-9-13 02:33 PM 發表

呢張圖真係好正,睇一次笑一次🤣🤣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]