• 瀏覽: 57,488
  • 回覆: 286
  • 追帖: 1
+9
收咗美國佬錢出帖嚟抹黑人地

美鬼國鎖國玩自閉,對中國了解依然停留係6.7十年代

假到出汁

其實大陸本身都好多外國人居住,好多都住左好多年,當中國係另一個家。如果中國真係咁衰咁無自由,佢哋又點會住咁耐?又唔見阿爺會亂咁拉晒啲外國人?

曱甴又唔開心喇

引用:
原帖由 falconV8 於 2021-9-13 01:50 PM 發表
"聲稱未收取酬勞", 此地無銀。 
你咁講,即係你有收錢抹黑中國同香港政府啦。

引用:
原帖由 falconV8 於 2021-9-13 02:09 PM 發表

清者自清, 有需要澄清咩。
知你自凟嘞。你收錢去抹黑中國,你奶西。

讚中國冇市場,抹黑中國就可以大賣,呢個係西謊定律

引用:
原帖由 三萬光年 於 2021-9-13 15:50 發表
社會主義是優勝過資本主義!在一個資本主義社會講普世價值就是洗腦的騙子!應該是在一個社會主義里講普世價值才是對的
美狗連資本主義意識形態都輸掉就真係玩完

覺醒開始了

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-9-13 04:46 PM 發表

大陸攞綠卡唔容易
所以國家應該考慮利用制度優勢,吸引落後貧窮嘅美加澳紐歐州日韓等專制諸國腐敗政客及其家人、權貴將千億、萬億民脂民膚帶入中國。

引用:
原帖由 diva0813 於 2021-9-13 02:35 PM 發表

根本唔係得佢一個讚中國,仲有德國~阿福,美國~郭杰瑞...等,唔通佢哋都收左酬勞嗎?西方國家只有佢哋叻,唔可以人哋叻過佢哋。什麼事情,都喜歡搬龍門,都有雙重標準。
Jason同阿福都有睇,jason就反諷外媒多,阿福就多數周圍食野,但同時又採訪下當地(市區)人民日常,例如司機/年輕人,甚至夜晚零晨仲響街嘅人,阿福好少俾評論,俾觀眾自己思考,而且好貼地,2個我都鍾意

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-9-13 02:46 PM 發表

講多無謂,請佢地來中國作客,唔好上谷歌找圖抹黑🤔🤔
新疆棉單野都請過佢地去,不過人地唔去繼續抹黑....冇計

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]