• 瀏覽: 35,749
  • 回覆: 241
  • 追帖: 1
本主題由 motivation 於 2021-9-12 08:42 PM 移動
引用:
原帖由 晶晶寶寶 於 2021-9-12 11:40 AM 發表

香港疫情基本清零,本地個案已連續長時間無新增,疫苗接種率也將近達到七成。「回港易」全面恢復,並推出「來港易」,方便內地居民來港,雖然這是

講得好好的文章.

跟本政府唔應該先推行來港易, 應該同大陸作為條件. 你想來香港, 得大家互通就有來港易. 有籌碼係手都唔識用. 一味去討好大陸, 但又無 ...
希望一家人有冇打針,都可以12個人一齊食餐飯

熱賣及精選
引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2021-9-12 12:42 PM 發表

你估大家信我係港人定信你有回鄉証
billy西有回鄉證唔奇ar, 黃黑講一套做一套正常

引用:
原帖由 chichunlo 於 12/9/2021 11:55 發表

呢家通關問題就係國內唔信香港呢個政府把到關、清零在望又放寬外地來港再係社區傳播、個衛生局一直又冇同國內協商溝通點做、日日就上去國內問幾時可以通關有用咩?請果班政府專家顧問日日出黎唱反調、又話呢個病毒源頭係中國、又話唔封關會死過百萬人、都未計比班醫護罷工威脅、最近咪又係班政府顧問專家出黎、講開關到時又會點周圍傳染、你個政府請埋D人搵埋D人、係漠視事實係度造謠抹黑、連最基本香港係因對外開放先攪到社區爆 ...
阿娥問題,死都唔用阿爺的健康碼

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-9-12 11:59 AM 發表

好多大陸囡囡活在水深火熱之中
等緊我去救援架
要做消房員去救援嗎??

不如先解決通關問題再說

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-12 12:11 PM 發表

x2,幾時通關呀!快D啦
你係曱甴, 又無回鄉卡

香港激嬲左大大,就算防疫做得幾好,呀爺係唔比香港通關就唔比。 用客觀條件分析係不適用😫

引用:
原帖由 chaolininin 於 2021-9-12 01:48 PM 發表

阿娥姐死都唔用國內健康碼,咁就半年都唔使通關。澳門有跟阿爺用,天天出入都自由
原來喺咁,我支持娥姐,晤同大陸通關。明日開始改向星加坡開關。

引用:
原帖由 晶晶寶寶 於 2021-9-12 11:40 AM 發表

香港疫情基本清零,本地個案已連續長時間無新增,疫苗接種率也將近達到七成。「回港易」全面恢復,並推出「來港易」,方便內地居民來港,雖然這是

講得好好的文章.

跟本政府唔應該先推行來港易, 應該同大陸作為條件. 你想來香港, 得大家互通就有來港易. 有籌碼係手都唔識用. 一味去討好大陸, 但又無 ...
駛乜對你hk 人咁,你諗下你地點反政府,攪到暴動,阻路放火,自己受返啦,有排你受,黃屍狗

太多曱甴黃畜,通條L咩

打左針都係會感染, 有風險, 梗係唔好通啦.
袁教授話人人打哂都無用, 要140% 接種率.

之前香討D人天真話打完可以令家人免受感染, 放流料, 好奸

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2021-9-12 12:21 PM 發表

你有無回鄉証都成疑
死曱甴死亡證罪證就有大把

香港有籌碼同內地講條件?太高估香港喇

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 人若流水 於 2021-9-12 02:06 PM 發表

快D通關啦、我要條女個施佛呀!又圓又大……嗚、乃足2粒鐘呀!
嘩,識玩

引用:
原帖由 liuche01 於 2021-9-12 12:18 PM 發表

一同大陸通關,班醫護又玩罷工啫
邊個玩嘢炒邊個

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]