• 瀏覽: 35,742
  • 回覆: 241
  • 追帖: 1
本主題由 motivation 於 2021-9-12 08:42 PM 移動
算把啦!通關!2046後

熱賣及精選
引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-9-12 11:59 AM 發表

好多大陸囡囡活在水深火熱之中
等緊我去救援架
我掉翻轉,應該好多港女水深火熱吧?我想拯救拒地 

點會唔關健康碼事,免隔離咁高危,你冇嚴格嘅追蹤系統點得

內地人睇得通透過香港人,香港人只識發夢同追夢~~~

引用:
原帖由 蝴蝶陣營 於 2021-9-12 01:35 PM 發表

其實根本唔關接種疫苗率事
根本現在不關防疫事。係政治問題

引用:
原帖由 晶晶寶寶 於 2021-9-12 11:40 AM 發表

香港疫情基本清零,本地個案已連續長時間無新增,疫苗接種率也將近達到七成。「回港易」全面恢復,並推出「來港易」,方便內地居民來港,雖然這是

講得好好的文章.

跟本政府唔應該先推行來港易, 應該同大陸作為條件. 你想來香港, 得大家互通就有來港易. 有籌碼係手都唔識用. 一味去討好大陸, 但又無 ...
香港就係俾嘅曱甴理論害死

香港現時有咩資格同大陸講條件呀﹐唔好再活係自己嗰個井咁大空間啦

引用:
原帖由 剎華 於 2021-9-12 01:41 PM 發表

內地人睇得通透過香港人,香港人只識發夢同追夢~~~
只有你地香港人夜郎自大遮

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2021-9-12 12:42 PM 發表

你估大家信我係港人定信你有回鄉証
又吊打爛屍5毛

引用:
原帖由 chichunlo 於 2021-9-12 11:55 AM 發表

呢家通關問題就係國內唔信香港呢個政府把到關、清零在望又放寬外地來港再係社區傳播、個衛生局一直又冇同國內協商溝通點做、日日就上去國內問幾時可以通關有用咩?請果班政府專家顧問日日出黎唱反調、又話呢個病毒源頭係中國、又話唔封關會死過百萬人、都未計比班醫護罷工威脅、最近咪又係班政府顧問專家出黎、講開關到時又會點周圍傳染、你個政府請埋D人搵埋D人、係漠視事實係度造謠抹黑、連最基本香港係因對外開放先攪到社區爆 ...
說中👍👍👍

引用:
原帖由 晶晶寶寶 於 2021-9-12 11:40 AM 發表

香港疫情基本清零,本地個案已連續長時間無新增,疫苗接種率也將近達到七成。「回港易」全面恢復,並推出「來港易」,方便內地居民來港,雖然這是

講得好好的文章.

跟本政府唔應該先推行來港易, 應該同大陸作為條件. 你想來香港, 得大家互通就有來港易. 有籌碼係手都唔識用. 一味去討好大陸, 但又無 ...
小心十四億個變種病毒可能性

引用:
原帖由 melvyn215 於 2021-9-12 01:42 PM 發表

只有你地香港人夜郎自大遮
我見識過香港人如何實踐攬炒夢~~~結果追夢成功~~~但香港死左~~~

引用:
原帖由 liuche01 於 2021-9-12 12:18 PM 發表

一同大陸通關,班醫護又玩罷工啫
你認為今時今日,仲敢🤣

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-9-12 12:07 PM 發表

奸邪妖獸聲稱︰「『黃色經濟圈』非常強大,香港經濟香港人撐得起。」
黃色經濟圈?!散晒啦。

引用:
原帖由 晶晶寶寶 於 12/9/2021 11:40 發表

講得好好的文章.

阿娥姐死都唔用國內健康碼,咁就半年都唔使通關。澳門有跟阿爺用,天天出入都自由

無健康碼點追蹤接觸者,學香港自報或唔報嗎?

香港果班豬家算吧

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]