• 瀏覽: 47,024
  • 回覆: 241
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 wkts 於 2021-9-12 02:19 PM 發表

暴眼女,太子站...........

密切注意

引用:
原帖由 小張自強 於 2021-9-12 04:02 PM 發表

如你咁講,藍絲應該唔好多多要求嗱!
事實如此,因為佢地不團結。

引用:
原帖由 ok@@ok 於 2021-9-12 08:48 PM 發表

Did,大媽嚟
咁你想要乜野款呀?俾錢乜都有、俾夠屎眼都俾你乃呀!

人地權貴高官早有通後門通關架喇,小市民含銀喇

聽住喳,高官hea做,回應下,澳門都攪唔掂,

引用:
原帖由 中國香港001 於 2021-9-12 12:19 PM 發表

呢樣真,省政府唔敢自把自為,有乜事人頭落地烏紗不保,唔同香港繼續升官發財。
全中!香港就係咁奇葩,官員越自把自爲,越無爲而治就越升官發財!

引用:
原帖由 百厭超人 於 2021-9-14 06:30 PM 發表

全中!香港就係咁奇葩,官員越自把自爲,越無爲而治就越升官發財!
有一個現象,高官在位時好似隱咗形甚少發言,但一退位經常出席公眾場合,仲專家上身口若懸河。

引用:
原帖由 中國香港001 於 2021-9-14 07:27 PM 發表

有一個現象,高官在位時好似隱咗形甚少發言,但一退位經常出席公眾場合,仲專家上身口若懸河。
而且仲係主力批評政府添!

引用:
原帖由 chichunlo 於 2021-9-12 11:55 AM 發表
呢家通關問題就係國內唔信香港呢個政府把到關、清零在望又放寬外地來港再係社區傳播、個衛生局一直又冇同國內協商溝通點做、日日就上去國內問幾時可以通關有用咩?請果班政府專家顧問日日出黎唱反調、又話呢個病毒源頭係中國、又話唔封關會死過百萬人、都未計比班醫護罷工威脅、最近咪又係班政府顧問專家出黎、講開關到時又會點周圍傳染、你個政府請埋D人搵埋D人、係漠視事實係度造謠抹黑、連最基本香港係因對外開放先攪到社區爆 ...
林病面皮幾尺厚重妄想連任

慳番啖氣

以前爺爺還會照顧孩子,現在知道兒子是陀衰家,就不想理你嘍 自生自滅 自食其力。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-9-12 12:24 PM 發表
已打科興疫苗
保護率95%,但日日新診確診10萬不解

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]