• 瀏覽: 6,468
  • 回覆: 86
+3
美國前總統特朗普在大選落敗後,一直堅稱對手拜登舞弊。他周四(9日)觀看拳賽時表示,如要邀請一人在擂台對壘會選擇拜登,更揚.......

特朗普在位期間,人稱「傻普」、「癲普」,果然名副其實,絕無浪得虛名。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210910/mobile/bkn-20210910170043431-0910_00992_001.html

附件

Screenshot_20210911-172923.jpg(109.34 KB)

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-9-11 05:29 PM 發表
美國前總統特朗普在大選落敗後,一直堅稱對手拜登舞弊。他周四(9日)觀看拳賽時表示,如要邀請一人在擂台對壘會選擇拜登,更揚.......

特朗普在位期間,人稱「傻普」、「癲普」,果然名副其實,絕無浪得虛名。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210910/mobile/bkn-20210910170043431-0910_00992_001.html
鬥快射精?

咁嘅人
都做到總統
證明美國真係有民主  

引用:
原帖由 vvoy 於 2021-9-11 05:32 PM 發表
咁嘅人
都做到總統
證明美國真係有民主  
拜山同柒兩鋪都係海軍同水兵

比支槍拜登佢都無力拉
但唔好若啦,快啲開片,我想睇重量老人院隻秋

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-9-11 05:33 PM 發表

拜山同柒兩鋪都係海軍同水兵
國運如此
嗚呼哀哉
尚饗 !

唔怪火星2020計劃用核電

我怕你傻侵呀未開賽已經興奮到爆血管

引用:
原帖由 vvoy 於 2021-9-11 05:32 PM 發表
咁嘅人
都做到總統
證明美國真係有民主  
都話啦一個傻嘅一個呆嘅做美國總統真係好笑

我都買傻侵勝,老登連企都有困難,打條橙咩!

一個性無能,另一個就痴痴呆呆,呢場拳賽打得成嗎﹖

引用:
咁嘅人
都做到總統
證明美國真係有民主  
當歐洲的領導人都愈黎愈後生的時候~
美國的領導人竟然以高齡破紀錄~
你話代表咩~

兩大腫桶發言好似小朋友

真係笑死無命賠

老人殘奧

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]