• 瀏覽: 63,749
  • 回覆: 9
  • 追帖: 2
+35
引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-9-11 08:34 AM 發表
點會淒涼???「專家」話英國同香港一樣喎,好易適應。

香港過去一年迎來新一波移民潮,特首林鄭月娥今午(10日)出席香港都會大學(前稱香港公開大學)講座時被問及移民潮,她稱以平常心看待,認為市民

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210910/513135492301066240930472.jpeg/SgvktlpwYvyOBhB9AP64eSjg41rYxIQ02hcQhtoXEIY
林鄭女士你統治的香港都好淒涼!

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-9-11 09:15 AM 發表

咪係,有 5 百幾萬人有 BNO VISA 資格都唔走,又真係淒涼。
林鄭月娥女士要更加努力! 淨化香港,變成一個她理想的香港!

引用:
原帖由 afternoon 於 2021-9-11 09:34 AM 發表

黑暴假文宣仲意話咩就咩啦,反正黃粉唔識思考的
有冇新意呀 只要稍不滿就是這幾句

我發覺有班人,由朝到晚只有愛國同愛國 真實生活衣食住行好似與他們無關!

引用:
原帖由 afternoon 於 2021-9-11 09:44 AM 發表

咁你上面又咪重覆個幾句

分折左好多次文宣係假的,黃粉身在福中不知福,係都要無視事實無辦法架喎,你快移民自己體驗下啦
 隨便找個不合唔啱聽嘅人哋攻擊? 成熟啲啦!

引用:
原帖由 afternoon 於 2021-9-11 09:58 AM 發表

講事實,你就開口埋口扣帽子話人地攻擊你,黃粉就係唔仲理性討論

我就真係覺得外國生活好悶囉,好多人出左去都仲好掛著香港,你唔仲意就走,唔好搞破壞,尊重其他人的選擇
你自己看你的回覆,我在外國都生活咗好幾年,每個人有自己嘅觀感每個人有自己的決定 , 唔該你尊重他人想法

引用:
原帖由 afternoon 於 2021-9-11 10:16 AM 發表

就係因為黃黑出走左仍然不斷想係香港制造社會矛盾,為左香港,見到假文宣一定要出聲指正
叫完政治口號,應該玩完你個遊戲末? 政治精神病

引用:
原帖由 afternoon 於 2021-9-11 01:45 PM 發表

事實係因為假文宣搞到好多人精神病,太子站,新屋領,全部都係假的,黃粉真係害人不淺
你父母知唔知你的情形

引用:
原帖由 afternoon 於 2021-9-11 02:10 PM 發表

你都係面對現實吧啦,繼續離地只會害左你
你越講越黐線你知唔知呀, 如果你呢個網度玩下還可以,你再沉迷落去我唔知你變成點!

引用:
原帖由 afternoon 於 2021-9-11 02:22 PM 發表

會變成點呢?

事實係黑暴上到庭個個智障,黃粉破壞完一係著草,一係坐監

黃粉繼續被害妄想只累人累物
在這裏大家只不過吹水娛樂,你越講越離題,越嚟越唔知你想點講乜?
你確定自己冇精神問題

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]