• 瀏覽: 63,939
  • 回覆: 690
  • 追帖: 2
+35
引用:
原帖由 深藍001 於 2021-9-13 10:18 AM 發表

百度好多假新聞,假訊息。
百度最勁醫院係蒲田醫療,好多信咗被醫死。

打電話問鄉下親戚,佢會話俾你聽有乜福利。
即係同search 高登/連登一樣………

吃得鹹魚抵得渴; 仆街曱甴種落多少孽 之後自己受番曬! 這結局實屬理所當然之事

提示: 違規內容已被屏蔽
三思而行,五毛不要做狗奴才

故仔 ? 我唔信 !

得BNO得天下,移民英國點會好淒涼 ?

黃絲緊記,死別香港莫回頭 !

引用:
原帖由 rigby 於 2021-9-14 12:23 PM 發表

認了斯大林為父,
就沒有回頭路,
回頭就是數典忘宗。

黃俄商人富豪都是狗官白手套,後台當權時不做壞事怎麼交數?苦幹? 後台一倒當然要換人割韭菜,所以一朝天子一朝商是正確的說法,找不到哪裡錯了!
我是想問到底那些被整頓的商人和企業到底有沒有犯錯先。如果佢哋犯錯,就應該被整頓,唔通你覺得犯錯唔應該被整頓?犯錯被整頓就話係被人割韭菜?

另外,你講乜黃俄,斯大林啊,聽落都覺得好笑,對唔住,我冇興趣,我覺得c兄你似乎走火入魔了。

香港人咁憎大陸人黎香港,點解香港人又要攪英國人呢?希望英國政棍攪攪呢班香港人,光復呢到果到,大大力踢佢地旅行夾就岩啦

你班蛋散過去搶英國人資源,曱甴面皮厚過乜

引用:
原帖由 王小龍打毛五 於 2021-9-13 02:18 PM 發表
三思而行,五毛不要做狗奴才
不過黃人已經做咗,冇得返轉頭

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-9-11 08:34 AM 發表
點會淒涼???「專家」話英國同香港一樣喎,好易適應。

香港過去一年迎來新一波移民潮,特首林鄭月娥今午(10日)出席香港都會大學(前稱香港公開大學)講座時被問及移民潮,她稱以平常心看待,認為市民

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210910/513135492301066240930472.jpeg/SgvktlpwYvyOBhB9AP64eSjg41rYxIQ02hcQhtoXEIY
咁葉劉個女點算好呀? 不如問下譚耀宗移民澳洲會唔會易適應啲?😭😭😭

引用:
原帖由 lostboyz 於 2021-9-15 12:22 AM 發表

咁葉劉個女點算好呀? 不如問下譚耀宗移民澳洲會唔會易適應啲?😭😭😭
睇羅手足佢哋班大台,有咁多手足血汗錢做底氣,適應得幾好,連叫都叫少好多。

引用:
原帖由 rigby 於 2021-9-16 04:46 PM 發表

黃俄,斯大林,等是黃俄土匪“不便”的話題,
你不感興趣可以理解!
哈,行得正,企得正,怕什麼“不便”的話題?我冇反中之心,何懼國安法?就好似我冇心去性騷擾人,會不會怕唔小心講粗口俾人告?
只係我完全睇唔到黃俄、斯大林同現在嘅國策有乜關連,唔想浪費時間去討論啲太離譜嘅嘢。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]