• 瀏覽: 44,869
  • 回覆: 690
  • 追帖: 2
好心你睇清楚我寫啦,任何國家可以在未來隨時改移民法例,我冇講過現在,屈人思維係曱甴強項

熱賣及精選
引用:
原帖由 afternoon 於 2021-9-11 09:34 AM 發表

黑暴假文宣仲意話咩就咩啦,反正黃粉唔識思考的
有冇新意呀 只要稍不滿就是這幾句

引用:
原帖由 man152 於 2021-9-11 08:49 AM 發表

佢地當初以為
只係俾白人騎住,心甘命抵
點知原來騎住佢
景然係黑人,南亞人
你話點算好?
事實就係咁,香港人係好易蝦,原因係得把口,唔夠惡唔夠團結。

假嘅,外國十分好景。

引用:
原帖由 阻住地球轉 於 2021-9-11 09:28 AM 發表

人地想走咪走囉,理得佢地
我究聽到故仔話去外國洗廁所開心過係香港,所以好支持佢地走
可能係
因為每開心的定義不同
仇眉粥開眉飯

引用:
原帖由 深藍001 於 2021-9-11 09:31 AM 發表

英國幾時趕大批香港人返香港,請列舉事實,你唔好成日作假新聞。

97前,港督膚色同你一樣咩?
好心你睇清楚我寫啦,任何國家可以在未來隨時改移民法例,我冇講過現在,從前有冇咁大批人去陰角呀?之前去英國嘅投資移民係帶200萬英鎊㗎,仲有,就算帶足錢中間亦都係不斷改法例,我就係實實在在有朋友帶二百萬鎊一家移民,坐完五年移民監入唔到籍,同英國正苦打官司,(其間移民法例改咗一些條件),最後要再坐多幾年移民監。

強詞奪理及屈人思維係曱甴強項

當年嘅港督唔係香港人你都真心岸九

引用:
原帖由 世間來客 於 2021-9-11 08:58 AM 發表

林鄭女士你統治的香港都好淒涼!
說得非常好,加埋我住李嘉誠屋苑揍bb慘過死

引用:
原帖由 ijkn 於 2021-9-11 09:29 AM 發表

移民後,不要過2年之後,又爭住回來
都係人生一個過程啫

英國人覺得香港依家去個班係曱甴蝗蟲混種。白人直情當係異形物體。

引用:
原帖由 深藍001 於 2021-9-11 09:17 AM 發表

香港好多富豪當年都係著條底褲游水落來,唔需要帶大把黃,白銀走難。
只要有一顆拼搏的心,到哪裡都可以發家致富。
香港制度以前係抄自英國,去英國生活根本與香港相同。只要自細在香港受教育,英語,語言沒難度。
以前係依家太多外來病毒

引用:
原帖由 CallMeKSM 於 2021-9-11 09:29 AM 發表

黃鄭月鵝個老公係大黃撚!黃到黑!!

俾條大黃撚插住,仲可以唔黃?!
兩邊都不是人
黃藍也不喜歡黃鄭

引用:
原帖由 阿乜水 於 2021-9-11 09:14 AM 發表

依家最緊要係等D 曱甴去得 7788果陣, 阿爺出手撤銷佢地中國香港身份證.
呢個係最好結局無謂要委屈佢哋做佢哋口中暴政下的香港人

引用:
原帖由 alvinm 於 2021-9-11 09:34 AM 發表

人地自由大於一切家淒涼係佢地心中排第幾
有D人話自由無價

聽到d故仔 真係故仔黎 連特首都攞fake news黎評論 真係陰公

我發覺有班人,由朝到晚只有愛國同愛國 真實生活衣食住行好似與他們無關!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]