• 瀏覽: 65,277
  • 回覆: 440
+20
引用:
原帖由 silverseven 於 2021-9-10 12:17 PM 發表
老美叫苦連天
中國不要理她
中國一定會理。

冇事了

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-9-10 12:31 PM 發表

bye登真係知唔知醜架。
做得成功既政客,一定係面皮夠晒厚。
就算有無料到都係其次。

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2021-9-10 12:24 PM 發表

親切=官方禮儀
坦率=各說各話

=無共識!!
中美 問題係冇解問題! 美國操控民悴太過而家返吾到轉頭! 為選票為利益玩仇中  玩出事!

引用:
原帖由 kelvin167 於 2021-9-10 01:08 PM 發表
老美就係咁L偽善,先來一個居高臨下姿態去對你指手畫腳不斷抹黑,再拉攏其他on9對你玩排斥。
如果唔就範就出口術話你構成威脅需要用武力解決,最後又係齋講唔做,只係等緊其他on9出手。
到到到最後如果都係唔肯就範。。。
咁冇辦法喇,唯有用「親切」同「坦率」態度誠邀合作
假L到呢
親切,坦率

諗起 “那年,那兔子”

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-9-10 12:31 PM 發表

bye登真係知唔知醜架。
都好過袋鼠角打極電話冇人聽

引用:
原帖由 朋友號00 於 2021-9-10 12:42 PM 發表

正話有黃友問今朝係邊個主動打電話, 我話:你估下? 貼士係: 打電話果條友收左工專登OT等對方日頭先敢打過去, 驚擾人清夢俾人屌
😭民主燈塔

附件

biden-kneel-china-xi.jpg(123.96 KB)

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-9-10 12:15 PM 發表
央視9月10日稱,中國國家主席習近平9月10日上午應約同美國總統拜登通電話,就中美關係和雙方關心的有關問題進行了坦誠、深入、廣泛的戰略性溝通和

https://cdn.hk01.com/di/media/images/cis/5d7f34a68ca53c195e97b69c.jpg/skENh2IJ-u-YnNJ8Ddke3xnR90y0p0FOqJmumqiZrpo?v=w1280r16_9  ...
老尾本性卑劣敗壞,近年更肆無忌憚,現求對話示好,必有所圖,必須審慎觀之!

小英會點解讀?

可能叫中國買國債,美國國債賣唔出印唔到美元

引用:
原帖由 徐庶 於 2021-9-10 01:15 PM 發表

😭民主燈塔
個跪姿好優美,我俾9.9分

三條紅線,二份清單搞掂先講啦

引用:
原帖由 tam_n 於 2021-9-10 12:20 PM 發表

黃人話係假新聞:中國窮到燶,就快崩潰,敗登同習近平溝通係多餘嘅。
咁L的燒葯丸講D野?

人地叫你就應約,誰是主子?

美國講完之後有冇話:等等,我有個小弟打極電話都冇人接,換人聽

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]