• 瀏覽: 28,152
  • 回覆: 262
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 天下唯攻2.0 於 2021-9-9 11:36 PM 發表

咪係,莫非仲想奶盡香港資源?啲口吻似足台灣果啲塔綠班。
三腳貓曱甴知道自己神檯貓屎,無國家會收留佢

熱賣及精選
加拿大真係沒有最契弟

只有更契弟😭😭

正常嘅加拿大人都勁懷念 Harper 嘅日子... 

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-9-9 09:33 PM 發表

加拿大同美國已活在中國底下……每日不提中國過不了活連參選都要活在中國底下
班白皮🐽真係好牽掛中國

引用:
原帖由 VeryTall 於 2021-9-9 08:39 PM 發表

孟晚舟被捕事件發生後中加關係持續緊張,加拿大大選即將在9月20日舉行,與執政自由黨對中加關係保持沉默相比,加拿大反對黨保守黨在選舉綱領中31次提及中國。

加拿大將於9月20日提前舉行大選,中加關係再成焦點。據加拿大《國會山時報》9月8日報道,執政自由黨對加中關係保持沉默,而加拿大反對黨保守黨則極力渲染加中關係,在選舉綱領中31次提及中國。

與執政自由黨在其競選綱領和活動中極力避免談及中 ...
沒關係,誰贏了,也不會改變什麼,是時候讓香港人知道什麼是政治,什麼是現實

其實同佢哋有乜好交?
加拿大人掟下碎石就話人係暴徒?
香港死曱甴殺人燒人燒鋪,佢哋話係和平
咁嘅思路,點跟得到

引用:
原帖由 SOHEUNG 於 2021-9-9 09:28 PM 發表

真係痴9線, 希望國家既未來竟然唔係點樣改好佢, 竟然係叫全國人反中, 念緊萬一有幸(定不聲)比你當選之後國家千萬人日日困係加拿大日日叫反中既口號過埋下半世
泛民都係, 反中反政府都有好多選票.

引用:
原帖由 VeryTall 於 2021-9-9 08:39 PM 發表

孟晚舟被捕事件發生後中加關係持續緊張,加拿大大選即將在9月20日舉行,與執政自由黨對中加關係保持沉默相比,加拿大反對黨保守黨在選舉綱領中31次提及中國。

加拿大將於9月20日提前舉行大選,中加關係再成焦點。據加拿大《國會山時報》9月8日報道,執政自由黨對加中關係保持沉默,而加拿大反對黨保守黨則極力渲染加中關係,在選舉綱領中31次提及中國。

但係, 比人踏到心口上, 就要頂硬上.

搏眼球?自己國家都搞唔好,只能當一隻跟美狗!

引用:

西鬼依家一日到黑都提中國好似無咗中國生存唔到。

引用:

我都想知,加拿大呢個咁鬼落後嘅低等國家,可以對中國做到啲乜?

引用:
原帖由 豆芽生 於 2021-9-9 09:11 PM 發表

佢哋多數垃圾政黨呢自己國家冇政職就要搵個假想敵出嚟,唔係點昆到班傻仔投佢地票啊
曱甴都揾林鄭做假想敵, 不過暴動咁耐未見過佢地上門搵林鄭

搞到斷交
佢真係不自量力

邊個強勢嘅靠邊個囉 唔係重要教吖嘛😑

美加政客無咗中國都無法生存~
真係無鬼用!

加拿大自己先係種族滅絕嘅先驅啦,仲敢攞呢4個字出黎講,真係人唔笑狗都笑啦。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]