• 瀏覽: 27,973
  • 回覆: 262
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 豆芽生 於 2021-9-9 09:11 PM 發表

佢哋多數垃圾政黨呢自己國家冇政職就要搵個假想敵出嚟,唔係點昆到班傻仔投佢地票啊
對,説任何政崗都要改數,但用對華政策做唔到冇辦法,零成本。

熱賣及精選
一斷交,係中國境內嘅加籍要即走

引用:
原帖由 VeryTall 於 2021-9-9 10:01 PM 發表

中共領導人家屬都了解中國:
中國強, 中國好, 好到中共領導人家屬都移民外國, 不做中國人要做外國人!
http://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=19573791&extra=&page=1
Then why don't you leave now? Use English, don't speak Chinese anymore! Otherwise, in other countries, people would think you are Chinese and beat you up! Go go go, asshole!

話知你邊個上場啦,唔係朋友嘅話就一律無偈傾,是否斷交,無乜所謂,呢個世界唔會話無咗邊個就停頓下來

西方選舉關中國乜事🧐西方政棍競選議題不理民生福祉  只顧意識形態操控欺騙選民選票 民💩制度選舉價值 選出政棍庸才之流治國...悲哀🤔

引用:
原帖由 豆芽生 於 2021-9-9 09:11 PM 發表

佢哋多數垃圾政黨呢自己國家冇政職就要搵個假想敵出嚟,唔係點昆到班傻仔投佢地票啊
同香港班無腦選民都係一鳩樣, 信埋班泛民政棍啲謊言, 投晒班垃圾區已完

引用:
原帖由 VeryTall 於 2021-9-9 08:39 PM 發表

孟晚舟被捕事件發生後中加關係持續緊張,加拿大大選即將在9月20日舉行,與執政自由黨對中加關係保持沉默相比,加拿大反對黨保守黨在選舉綱領中31次提及中國。

加拿大將於9月20日提前舉行大選,中加關係再成焦點。據加拿大《國會山時報》9月8日報道,執政自由黨對加中關係保持沉默,而加拿大反對黨保守黨則極力渲染加中關係,在選舉綱領中31次提及中國。

與執政自由黨在其競選綱領和活動中極力避免談及中 ...
咁只係證明咗中國已經舉足輕重,破壞咗西方白人高人一等嘅思想啫。西方白人要嘅係全世界其他民族都要做佢地嘅奴隸,唔可以有任何一個國家可以高尚過佢地,咁係佢地嘅問題,莫非你係要中國甘心做人地奴隸先至叫做好事?你呢種奴隸心態已經令你無法抬起頭做返個正常人啦。

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-9-9 10:31 PM 發表

挑,八國聯軍嚟多次都未驚過!
咪臭化系, 以前都未驚過, 今日會驚?

引用:
原帖由 VeryTall 於 2021-9-9 09:24 PM 發表

太多國家反中, 不是個別政黨.
低質國👺乞衣多過有錢人😁

呀爺行埋國籍法,咁就一拍兩散

引用:
原帖由 SOHEUNG 於 2021-9-9 09:28 PM 發表

真係痴9線, 希望國家既未來竟然唔係點樣改好佢, 竟然係叫全國人反中, 念緊萬一有幸(定不聲)比你當選之後國家千萬人日日困係加拿大日日叫反中既口號過埋下半世
呢啲只係選舉時用嚟呃選票嘅口號,當選之後就冇咗件事,到時就輪到落選嘅對家日日話佢對華軟弱,不斷循環,互扯後腿正是民主政制嘅精髓所在。

引用:
原帖由 zhangan 於 2021-9-9 10:20 PM 發表

白人世界,已經容不下中國人超越佢地的走勢,所以要合力阻止中國繼續強大
係唔明有中國人希望中國回復如晚清的弱勢,定係呢D人忘記咗自己係中國人?
有啲人做埋洋奴才,總係覺得洋人就係主子,所以洋人打你就要企定俾佢打。
呢啲白人國家之所以反中,正正就係因為中國人同佢地種族唔同,佢地又有一種高人一等嘅思想,所以就無法接受到中國比佢地更優勝嘅事實。有啲中國人就係甘心做人奴才,晚清俾列強欺負都唔會話係啲西方白人嘅野蠻,仲要美化到係清朝嘅問題。尤其係喺香港嘅殖民地奴才,仲要攞住支英殖旗幟去舔英國,你就知呢班人係幾咁賤啦。

而家的西方陣營每次競選前都己經習慣性地以反中來爭取選票

引用:
原帖由 搞搞震無幫襯 於 2021-9-9 10:58 PM 發表

呢啲只係選舉時用嚟呃選票嘅口號,當選之後就冇咗件事,到時就輪到落選嘅對家日日話佢對華軟弱,不斷循環,互扯後腿正是民主政制嘅精髓所在。
8個字講晒:「講就凶狠,做就碌撚」。

Hi!   波縮。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]