• 瀏覽: 2,184
  • 回覆: 36
+2
周六(11日)是美國911恐襲20周年,俄羅斯傳媒周四(9日)指塔利班將在當日舉行阿富汗伊斯蘭酋長國臨時政府就職儀式。塔

以 磚頭 作武器的 塔利班遊兵 追打 擁有核武的尾國大軍,這段笑話將永遠刻在尾國恥辱柱上供後人恥笑

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210909/bkn-20210909111145052-0909_00992_001.html

離經叛道
思想和言行背離經典和正統的規範
引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-9-9 06:51 PM 發表
就算唔用傳⋯報也可以報假 儍仔有權力就德啦⋯想比乜嘢你知
你都好勤力吓,一日廿5小時捕在香討回帖,其實你組員有幾多人? 十個 廿個 ? 唔好話比我知你一個人守在香討,唔駛訓咩 !

引用:
原帖由 香港內戰火焚城 於 2021-9-9 06:56 PM 發表

你都好勤力吓,一日廿5小時捕在香討回帖,其實你組員有幾多人? 十個 廿個 ? 唔好話比我知你一個人守在香討,唔駛訓咩 !
大佬, 搵食啫! 犯法呀?

佢(哋)呢排真係好勤力.

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2021-9-9 06:59 PM 發表

大佬, 搵食啫! 犯法呀?

佢(哋)呢排真係好勤力.
任何政治帖佢都可以頭頁回覆,3更半夜都係,肯定每日28小時捕住香討啦 可能職業回帖員,2人輪更守香討

引用:
原帖由 香港內戰火焚城 於 2021-9-9 06:56 PM 發表

唔洗理呢啲黑暴寫咩!呢啲係佢哋工作而已,好似機械人咁,貼貼都死出嚟寫幾句,你回佢,佢又唔會理你講佢咩,也不會回你的說話😂😂😂

擺明串鳩你美國佬

大力摑老美而4

阿富汗國慶,美國人好慶,全世界普天同慶。

引用:
原帖由 香港內戰火焚城 於 2021-9-9 18:48 發表
周六(11日)是美國911恐襲20周年,俄羅斯傳媒周四(9日)指塔利班將在當日舉行阿富汗伊斯蘭酋長國臨時政府就職儀式。塔

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210909/photo/bkn-20210909111145052-0909_00992_001_01b.jpg?20210909170220

以 磚頭 作武器的 塔利班遊兵 追打 擁有核武的尾國 ...
塔利班真係好大方,老尾唔承認你地你地都同老尾合作撤走人

論埋拜登過去觀禮.

恐怖分子就職

擺到明串L爆。
有幾個內閣是受聯合國制裁,個內政部長仲係被美國懸紅通緝。
但轉頭一想,吾咁做又點團結內部重量級人馬。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]