• 瀏覽: 5,023
  • 回覆: 74
+9
引用:
原帖由 9big 於 2021-9-8 08:13 PM 發表
加拿大總理杜魯多上月中宣布,提前在本月20日舉行大選。尋求再度連任的杜魯多支持度下滑,周一(6日)出席造勢活動時首次遇上

比人擲幾粒石仔就叫 暴民   香港黃人點睇呢

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210908/bkn-20210908020011664-0908_00992_001.html
而家幾個極親美既總統民望都勁跌,加拿大巴西澳洲同菜菜子表現都唔好。都被美國最近垃圾級又自私既表現拖累。

引用:
原帖由 simpson777 於 2021-9-9 12:24 AM 發表
如果杜總比人掟磚,唔知會點形容呢班示威人仕呢
可能會叫返佢地做和平示威者,而家d 西人諗野好撚獨特

引用:
原帖由 9big 於 2021-9-8 08:13 PM 發表
加拿大總理杜魯多上月中宣布,提前在本月20日舉行大選。尋求再度連任的杜魯多支持度下滑,周一(6日)出席造勢活動時首次遇上

比人擲幾粒石仔就叫 暴民   香港黃人點睇呢

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210908/bkn-20210908020011664-0908_00992_001.html
總係凝住我有啲嘢害咗佢不過我嗰啲嘢又好似都係被人害咗我……無論如何我禱告的話都應該及會先認衰。佢形象幾好不過係加拿大似沉睡的彊土冇乜大鑼鼓唔係好知佢有乜政績。

深層政府要大換血!杜生都系要out啦!

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-9-8 08:56 PM 發表
杜老多

掟石仔係暴徒, 掟汽油彈係民主鬥士
加國義士改掟汽油彈相信杜生會頒個獎比義士!加國腥講人唔幫義士拖?變哂保皇黨?其實選乜?根本就尾帝附庸國

扔石仔就叫暴徒,咁香港嗰d直情係恐怖份子啦!香港真係容忍度高,叫黃c做暴徒。

杜老多,冇L用

引用:
原帖由 JamesJamesLau 於 2021-9-9 12:35 AM 發表
屌佢
扔石就暴徒
扔氣油彈就自由民主
西人就是雙重標準,龍門任佢搬

大麻加拿犬道友多又玩雙重標準了... 掟幾粒小石仔就話人係暴徒, 但牠忘記了當日稱讚香港掟磚掟石掟汽油彈班暴徒曱甴是追求民主自由的良民啊... 老外西毛雙重標準多大話, 真係夠晒不知所謂PK又賤格...

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-9-8 21:02 發表
掟死你條仆街.
x2

支持民眾和平表達自由,無中姐係無事啦

引用:
原帖由 fiogermi 於 2021-9-9 12:46 AM 發表

可能會叫返佢地做和平示威者,而家d 西人諗野好撚獨特
一個「汽油彈」車埋去,(特老多)會合什自焚嗎?

剩識擦美國鞋嘅廢人

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-9-8 08:49 PM 發表
佢夠賤,加拿大應該要支持佢。
加拿大原住民比人種族滅絕,杜友多以死謝罪?

按標準
加拿大扔石仔係暴徒

香港扔磚頭係恐怖份子
??

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]