• 瀏覽: 41,264
  • 回覆: 6
+3
香港日日有輸入........

針又唔打, 驗又嘈, 安心出行又亂填.......

尼哥潔曼又有特權.......點通???

引用:
原帖由 6674 於 2021-9-8 08:24 AM 發表

的確抵屌
昨天我剛談過這問題。做個手機app,用家自負風險,經一輪問答和認證,把資料transfer入健康碼。有乜問題,今時今日仲怕乜L野?
安心出行都唔係個個用............

引用:
原帖由 湊熱鬧的人 於 2021-9-8 10:30 AM 發表

安心出行真係廢到極, 全手動操作, 什麽年代呀?! 手動掃安心出行QR code, 核酸檢測報告要手動掃QR code可上傳資料到安心出行, 接種疫苗記錄又是要手動掃QR code 才可上傳資料到安心出行
冇計架
香港人以為自己好勁, 大陸會監控
又可能廢唔敢用新野, 怕比d科技out
分90幾套系統裝同樣野係on 9

e.g. 醫院巡房, 都係係份野野寫唔用電腦........

引用:
原帖由 kelvin167 於 2021-9-8 10:41 AM 發表
又講擔心私隱、監控呢d真係得啖笑。
首先阿爺唔係迫你700萬人強制返大陸,返得去用健康碼就當然係自願啦,不知所謂既政府
唔係全部用冇意思

引用:
原帖由 小張自強 於 2021-9-8 11:54 AM 發表

大陸夠日日有輸入,白痴仔 。
大陸連領事都要隔離........
普通人冇病都直接專車去隔離酒店
驗7-8次

尼哥潔曼就唔能使隔........重要去旺角拍野

引用:
原帖由 joeyeung90 於 2021-9-8 12:17 PM 發表

你條廢物up 乜春香港人繼續夜朗自大
如何防疫香港人有權話事?
尼哥潔曼唔使隔係跟大陸????個個唔想打針做果30%..........大陸點會開比你

引用:
原帖由 joeyeung90 於 2021-9-8 12:21 PM 發表

妮哥潔曼為何唔使隔
你問政府啦
你又話政府唔可以決定???

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]