• 瀏覽: 41,228
  • 回覆: 354
+3
妖女當道,香港死得

引用:
原帖由 上子 於 2021-9-8 08:10 AM 發表
港府宣佈明日(8日)凌晨起全回恢復「回港易」,並於9月15日起推出「來港易」,容許內地及澳門非本港居民免檢疫來港,港深灣口岸及港珠澳大橋口岸

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210520/472128525692833792685742.jpeg/BZNnabtBDzjf0UrwhCnKPpTmXD7Pct47ECkZbhApGW4?v=w1280r16_9
大陸乞兒都可以商務免簽行乞,忠誠廢物卻被拒之門外

幾時先通關

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 alipaopao 於 2021-9-8 08:28 AM 發表

怕乜?黃官就係怕同內地通到關。
無得怕,大勢所趨。只是封關容易開關難。這對香港未來的領導人的啓發性。

有錢派的(消費券),不存在私隱問題,香港人由政府到市民都是神經病!

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-9-8 10:09 AM 發表
香港日日有輸入........

針又唔打, 驗又嘈, 安心出行又亂填.......

尼哥潔曼又有特權.......點通???
大陸夠日日有輸入,白痴仔 。

林鄭一日不下台

香港都唔會有運行

再講一次
林鄭正仆街!健康碼根本很容易,要返國內的人一定會用健康碼,唔能返個啲里鳩佢,條仆街連第一步都唔做,早啲死,歷史已經有例子,每個朝代滅亡都是因為女人,現在香港有三個女人一定會入史冊!

引用:
原帖由 日照雷門 於 2021-9-8 11:32 AM 發表
通関邏輯唔係在於健康碼,係兩地嘅接種率,兩地都高接種率,在科學上才是通關條件
接種率高只喺心理安慰,打唔打一樣會中招,病毒變晒種,根本防晤到,除非有第二代,三代疫苗出左。

引用:
原帖由 小張自強 於 2021-9-8 11:54 AM 發表

大陸夠日日有輸入,白痴仔 。
大陸連領事都要隔離........
普通人冇病都直接專車去隔離酒店
驗7-8次

尼哥潔曼就唔能使隔........重要去旺角拍野

安心出行d黃屍都搞到煩

林鄭正仆街

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]