• 瀏覽: 3,831
  • 回覆: 15
靶機

呆灣人到現在打飛機都掛住三峽大壩

中共講咗三峽大壩設計能抵禦戰術核彈攻擊。
你雲峰只帶一般常規炸藥,就算真係攔截唔到,俾你射中,未必馬上有事。
但你一郁大壩。中共就算核反擊台灣,都唔出奇

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2021-9-6 04:09 PM 發表

你雲峰只帶一般常規炸藥,就算真係攔截唔到,俾你射中,未必馬上有事。
不只核反擊。

台灣本土已經有不少討論說攻擊三峽大壩是人類公敵,因為日內瓦公約嚴禁攻擊提壩及核電站這類高危裝置。

不過台灣民進黨常拿這些做宣傳口號,我只能說台灣人易騙。

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2021-9-6 04:09 PM 發表

炸大壩...大壩又唔係咩軍事設施...

不如直接d話自己會炸對家百姓....同isis同祖同宗

台灣省~成日都有個謎思~毀掉,三峽大壩,下遊地區必遭滅頂.....滅頂,必然帶黎動亂,直接導致中共倒台....情況同大陸人食吾起茶葉蛋一樣....講果個都知自已鳩吹~....但係大家開心.....台蛙滿意~....台灣樣樣南波南~.....

打三壩

但呆島沉

研發到,美爹都唔俾量產!

搞大壩直接核平台北,中,南
留島不留人

引用:

應該無機會,美國肯比佢用衛星導航咩?

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2021-9-6 11:40 PM 發表
研發到,美爹都唔俾量產!
美國一關閉導航,即時變廢物。

三峽大壩距離台灣省甚多,
東部戰區對台導彈網可以輕鬆截擊,
不過如果真係發射的話,
大陸就有籍口武力收回台灣,
而且絕唔會放生一眾民進黨高層,
你係民進黨人會唔會想試呢?
🤣🤣🤣

其實中國開戰前可以話佢攻擊咗三峽,立即用鑽地核武。

自己找借口給大陸

敢炸三峽,保証台撚死得好慘。國家放過你,十幾億人民民粹意向你以為講笑的?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]