• 瀏覽: 15,782
  • 回覆: 119
有什么細狗我都略盡綿力。

政府無監管就係咁架啦,。好多人生多幾個攞供援都係咁啦。各有各有所圖,。

引用:
原帖由 港人知港事 於 2021-9-5 01:23 AM 發表
好多popo ,街仲多。黑色仲多。
好多yoyo,破壞,堵路,放火,燒人,唔比人上車上機,燒人店、搶野,喜歡犯法,偷錢偷電話…好彩現在死得7788🤪🤪

引用:
原帖由 奶露神街 於 2021-9-3 02:19 PM 發表
恐怖虐待動物事件時有發生,港大法律學院與香港愛護動物協會,就多年來逾300宗虐待動物案件進行研究,發現大部分個案均涉及動的物主人或其家庭成員,當中更有人藉收集逾百隻狗到所謂的「救援收容所」來換取市民同情捐款,但收容所環境惡劣,任由狗隻靠進食同類生存。

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210903/_2021090312400869268.jpg
612基金2.0

希望政府廢除唔准食貓狗
食貓狗係中國五千年文化

中國夠有五千年易子而食文化啦
狗食狗有甚麼大不了

唔養就唔好搞咁多野

引用:
原帖由 ctchan20f 於 2021-9-5 12:08 AM 發表
香港真的有人不擇手段地搵錢
點只香港?日日電視都有賣告白嗰啲世界乜物機甘呢

引用:
原帖由 快樂迪迪尼員工 於 2021-9-3 02:25 PM 發表
新界有好多狗場!!!有D係繁殖場!!!政府要正視問題!!!
根本就唔應該俾人養狗, 香港養狗既人都係最自私既人, 咩野愛護動物全部都係最初開始時既幻想, 九成九都係養養下丟出街, 要成個社會幫佢執手尾, 成班正仆街

引用:
原帖由 win^_^ 於 2021-9-5 06:50 PM 發表
然後又影一堆上IG博同情博捐款,專呃OL
轉個頭喂d屎尿屁比d貓貓狗狗食
whenever TV show to take program, they will make it clean and beauty

引用:
原帖由 ctchan20f 於 2021-9-5 00:08 發表
爺爺教落

肥貓瘦貓 捉唔到老鼠就係衰貓

引用:
原帖由 ctchan20f 於 2021-9-5 12:08 AM 發表
度度都有僕街既人....

引用:
原帖由 奶露神街 於 2021-9-3 02:19 PM 發表
恐怖虐待動物事件時有發生,港大法律學院與香港愛護動物協會,就多年來逾300宗虐待動物案件進行研究,發現大部分個案均涉及動的物主人或其家庭成員,當中更有人藉收集逾百隻狗到所謂的「救援收容所」來換取市民同情捐款,但收容所環境惡劣,任由狗隻靠進食同類生存。

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210903/_2021090312400869268.jpg
大部份都係政府及房屋署做成惡果之一,連小型寵物犬都唔放過,唔好同國際社會講香港係一個好有愛心既地方.

愛狗 L 不斷誇大人狗情, 
其實係自己對愛狗之情無限發大, 
去到自己都無發收拾O既地步... 

如果齋有愛就係偉大, 
咁人類就唔需要擁有理智呢種特質...

收容狗目的博人捐款,但狗隻就自生自滅,呃人去捐款唔係為狗為自己

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]