• 瀏覽: 17,020
  • 回覆: 101
+2
【本報訊】呼吸系統科專科醫生陳恩發在港鐵車廂內偷影女子裙底,並藏有其他裙底照。他早前經審訊後,被裁定兩項作出有違公德的行為罪成,裁判官鄭念慈昨天在九龍城法院判刑時指,被告於受審後被定罪,法庭一般不會考慮社會服務令,惟因他事後向心理學家承認犯事,而他在過去兩星期被還押,亦可視為一個短刑期,加上其背景良好、重犯機會不高,並願意履行社會服務令表達悔意,遂判處被告240小時社會服務令。鄭官又提醒被告指,一旦重犯將會毫不猶豫地判他入獄。

這樣的醫生女性病人有信心接受其治療嗎?醫委會應將其永久除名!

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/content/要聞港聞/odn-20210903-0903_00176_285/偷拍裙底--醫生陳恩發判社服令

鍾意偷拍裙底呢樣嘢, 好奇怪,  係無分貴賤.

我唔明裙底有咩好睇, 我睇底庫多D . 

證明裙底入面真的有魔力

醫牲

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-9-3 08:50 AM 發表
鍾意偷拍裙底呢樣嘢, 好奇怪,  係無分貴賤.
群底有乜嘢好睇?

香港道德敗壞
狗官輕判與縱容難辭其咎!

有咩好影去海灘睇到你驚

點解唔去沙灘同泳池大把嘢影洗乜偷拍,重有周街都有著瑜伽褲睇重要偷拍

還押當坐監。。。真是法治。。。

引用:
原帖由 .自脫胸圍屈非禮 於 2021-9-3 09:58 發表

群底有乜嘢好睇?
好難明, 代入唔到.

引用:
原帖由 chowcn 於 2021-9-3 08:44 AM 發表
【本報訊】呼吸系統科專科醫生陳恩發在港鐵車廂內偷影女子裙底,並藏有其他裙底照。他早前經審訊後,被裁定兩項作出有違公德的行為罪成,裁判官鄭念慈昨天在九龍城法院判刑時指,被告於受審後被定罪,法庭一般不會考慮社會服務令,惟因他事後向心理學家承認犯事,而他在過去兩星期被還押,亦可視為一個短刑期,加上其背景良好、重犯機會不高,並願意履行社會服務令表達悔意,遂判處被告240小時社會服務令。鄭官又提醒被告指,一 ...
觀E相衛, 惺惺相惜!

引用:
原帖由 chowcn 於 2021-9-3 08:44 AM 發表
【本報訊】呼吸系統科專科醫生陳恩發在港鐵車廂內偷影女子裙底,並藏有其他裙底照。他早前經審訊後,被裁定兩項作出有違公德的行為罪成,裁判官鄭念慈昨天在九龍城法院判刑時指,被告於受審後被定罪,法庭一般不會考慮社會服務令,惟因他事後向心理學家承認犯事,而他在過去兩星期被還押,亦可視為一個短刑期,加上其背景良好、重犯機會不高,並願意履行社會服務令表達悔意,遂判處被告240小時社會服務令。鄭官又提醒被告指,一 ...
都話法庭有兩種判法㗎啦

點解唔做婦科

攞正牌睇飽佢

主題標籤 #港鐵
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]