• 瀏覽: 67,663
  • 回覆: 447
+10
美國東北部受暴雨及龍捲風等影響,天氣急速轉壞。美國國家氣象局(National Weather Service,NWS)在當地時間9月1日發布洪水緊急狀態(Flash Floo

我真係唔係黑心,但見到呢個畫面出現喺邪惡帝國道真係好治癒

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/671 ... utm_medium=referral

點解咁民主都唔搞好D排水系統, 紐約出面就係海啊, 內陸就無計遮.

a beautiful sight to behold 

西婆金句, 中晒

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-9-2 07:57 PM 發表
點解咁民主都唔搞好D排水系統, 紐約出面就係海啊, 內陸就無計遮.
做美國人真係無安全感!!

美國又黎美麗風景線喎

引用:
原帖由 飛魚菲比斯 於 2021-9-2 08:03 PM 發表
黃屍肯定話冇可能,肯定係大陸先會發生
佢哋資訊封閉根本唔知道發生這件事。

我眞的好懷疑係咪暗地裡已經有「氣候武器」,報應有乜理由嚟得咁快,鄭州出事完即刻輪到紐約,好似拳來拳往咁!!

南無阿彌陀佛

報應

鄭州是四線城市
紐約是一線大城市
樓上的人怎可以拿來比

引用:
原帖由 Fromhell411 於 2021-9-2 08:13 PM 發表
我眞的好懷疑係咪暗地裡已經有「氣候武器」,報應有乜理由嚟得咁快,鄭州出事完即刻輪到紐約,好似拳來拳往咁!!
主要原因是北極的容冰速度加快..........今年反常天氣........使北極夏天冰雪近乎消失......!!
所以世界各地的降雨量都超出歷史程度............同時降雨的日子會更多.....!!

之前大陸出事,台灣人同黃人勁黑心,宜家到美國喇,佢地有咩好講?

引用:
原帖由 simpson777 於 2021-9-2 08:34 PM 發表
鄭州是四線城市
紐約是一線大城市
樓上的人怎可以拿來比
幾多線都好
今時今日連天氣預測也做不好
會落大雨都唔知
中美2個大國真係笑死人

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-9-2 08:41 PM 發表
之前大陸出事,台灣人同黃人勁黑心,宜家到美國喇,佢地有咩好講?
大陸出事前,即德國出事時藍人一樣黑心

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]