• 瀏覽: 40,065
  • 回覆: 374
+5
引用:
原帖由 se7endays 於 2021-9-1 01:13 PM 發表
咁委屈就唔好讀啦!
X 10

乜你嘅價值觀、立場,唔係同美國一模一樣呢?
人哋大部分人都打咗疫苗喎, 加拿大主動打疫苗嘅人,仲係大部分添。

引用:
原帖由 等只想等到黎明 於 2021-9-2 07:08 AM 發表

就係唔L打毒針,交晒錢退乜學
你班曱甴就毒,你有撚錢交學費!你一日唔打就唔撚俾你返!

引用:
原帖由 江湖灰盡頭2 於 2021-9-2 01:17 PM 發表

社會上有個好得意現象,有班中五都無錢又揾吾到既老廢畜居然厚顏咁批評大學生。師兄點睇
其實呢個問題應該返屋企問你老豆比較適合

$42100 讀一年
我哋納稅人俾左好多錢資助

引用:
原帖由 miumiujorden 於 2021-8-31 06:07 PM 發表
俾你去到外國咪一樣要打 你唔係唔知呀?
師兄,外國係佢哋喜歡嘅政府,裸跑都無問題。香港係佢哋唔喜歡嘅政權。除咗派錢之外乜都係唔啱

引用:
原帖由 江湖灰盡頭2 於 2021-9-2 08:03 PM 發表

可惜我老豆中五以上又揾到錢,可能問下前輩你更適合
我呢位前輩都應該答唔到你,其實我都冇乜錢淨係得三層樓,同埋供完兩個細佬讀完大學,可能我就係你眼中嘅廢佬啦

引用:
原帖由 江湖灰盡頭2 於 2021-9-3 01:41 PM 發表

我眼中廢老指無料踎公屋果d,昵班垃圾十有九系藍絲。所以師兄絕不是廢老。系呢你吾妥大學生又供你既小朋友大學既,情況好似藍人成日笑黃人拎消費卷
甘呢一代又唔係個個都係黃屍黑暴通街打砸搶燒殺人放火抌氣油彈嘅,父母教育好重要一定要教佢乜嘢係啱乜嘢係錯,如果教到有啲人咁偏激就唔好啦,正如有啲人話住公屋嗰啲一定係藍絲廢佬,連基本尊重一個人都唔識,呢啲人我都唔知佢父母點教佢。

引用:
原帖由 江湖灰盡頭2 於 2021-9-3 03:46 PM 發表

前輩們都系用錢定義廢青,我都有錢定義廢老有乜問題,我呢d系跟前輩們學野, 可以話係專師重道
其實諗深一層我冇理由幫你阿爸阿媽教仔, 你唔使再覆我因爲我應該睇唔到。

唔好返囉

引用:
原帖由 賢豬 於 2021-8-31 05:24 PM 發表
咁慘,唔好讀囉
去佢老美處投訴話違反人權啦。

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]