• 瀏覽: 8,548
  • 回覆: 90
+7
言語治療師好識玩言語偽術 😏

引用:
原帖由 miumiujorden 於 2021-8-30 11:46 AM 發表
隨便幾條友仔, 就話乜乜總工會, 唔知真係俾佢嚇親.
曱甴工會

引用:
原帖由 keigohgoh 於 2021-8-30 11:58 AM 發表

應該要佢哋將功贖罪,即刻出一本兒童繪本講述羊村十二勇士之一嘅李宇軒如何變身做“篤灰大英雄”!!
呢 d 兒童繪本荼毒兒童

咩叫言語治療師!?

一個都不能放過

此工會其實會員名單有幾多人,會唔會唔超過10個人?

引用:
原帖由 simonfdf 於 2021-8-30 02:12 PM 發表
此工會其實會員名單有幾多人,會唔會唔超過10個人?
10個會員. 但起碼有10個工會
一人一個工會

引用:
原帖由 來如雷霆收震怒 於 2021-8-30 02:13 PM 發表

10個會員. 但起碼有10個工會
一人一個工會
明,果然是搞政治多過做實事

好,支持國安處執法

引用:
原帖由 miumiujorden 於 2021-8-30 11:46 AM 發表
隨便幾條友仔, 就話乜乜總工會, 唔知真係俾佢嚇親.
幾個人話保護雀仔
就叫做關注組
轉身就變成為 持分者
做咩 都要問過佢哋先

言語治療其實好鬼呃錢,親身經驗

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-8-30 11:43 AM 發表
警方落案控告香港言語治療師總工會3名成員。據了解,警務處國家安全處今晨(30日)撤銷3名於今年7月份被捕2男1女(25至

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210830/photo/bkn-20210830110422265-0830_00822_001_01b.jpg?20210830113955

連小孩都要荼毒必須嚴懲

新聞來源連結 ...
抵撚死,今晚又要加餸呀

引用:
原帖由 fiogermi 於 2021-8-30 12:02 PM 發表
出左羊村入冊版未?
係冊入面寫緊

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-8-30 11:43 AM 發表
警方落案控告香港言語治療師總工會3名成員。據了解,警務處國家安全處今晨(30日)撤銷3名於今年7月份被捕2男1女(25至

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210830/photo/bkn-20210830110422265-0830_00822_001_01b.jpg?20210830113955

連小孩都要荼毒必須嚴懲

新聞來源連結 ...
又多3隻黃畜曱甴落網

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]