• 瀏覽: 8,561
  • 回覆: 90
+7
引用:
原帖由 siutatbo 於 2021-8-30 11:45 AM 發表
有人篤灰害手足!
其他未拉嘅,著唔著草好??
其實走嗰啲係移民定著草市民心中有數🤭

大家見李永達走夾唔抖都心知肚明😂

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-8-30 11:43 AM 發表
警方落案控告香港言語治療師總工會3名成員。據了解,警務處國家安全處今晨(30日)撤銷3名於今年7月份被捕2男1女(25至

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210830/photo/bkn-20210830110422265-0830_00822_001_01b.jpg?20210830113955

連小孩都要荼毒必須嚴懲

新聞來源連結 ...
不擇手段破壞香港

班仆街千其唔好認罪,比佢減到刑就慘囉。

緊係齊上齊落,監獄見

睇下教協民陣呢啲老屎忽團體第一時間散band,剩返班戇鳩仔團體唔知死繼續玩。

借刊物煽惑仇恨暴力,呢 d 最 L 陰毒

仇恨又卻是誰所種? 
(契媽) 

欠一冊羊村結局繪本 😂😂

預祝佢地早日踎監

黑暴虐兒新世紀

附件

Child Abuse.jpg(102.99 KB)

Child Abuse.jpg

Child-abuse-3.jpg(155.95 KB)

Child-abuse.jpg(80.61 KB)

Child-abuse-4.jpg(90.51 KB)

Child-abuse-5.jpg(70.46 KB)

Child-abuse-2.jpg(331.81 KB)

又要佢地可以準備去享受精彩人生

而家言語藝術已經無用拉

走唔切

唔移民等拉
肯承擔罪責

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]